0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
İlk gebeliğim son ayımdaym kızlar, bekarken hep düşünürdm bnm bir çocuğum olsa onu dört dörtlük yetiştiririm diye, hem ahlak konusunda hem de eğitici bir şeyler öğrenme konusunda. 

En büyük yeğenimi de bn büyütüm sayılır, bn öğrettim bir çok şeyi, yeri geldi altını değiştirdim, yeri geldi yemek yedirdim, oyunlar oynattım, en anlaşabildiği teyzesi bnm, yani tecrübem var demek istediğim.

 Ama şimdi doğum yaklaştıkça bni bir korku sardı, ya onu en güzel bir şekilde yetiştiremezsem, ya güzel bir anne olamazsam diye, ama çevremde kime sorsanız, çok güzel, anlayışlı, sabırlı bir anne olabileceğim söylenir, bnde öyle hissediyorum bir yandan çok güveniyorum ama, bir yandan da bir o kadar korkuyorum ya isteğim gibi bir anne olmayı başaramazsam diye. Böyle hissetmem normal mi? Yaşayan varmı? :)

4 Cevaplar

0 oy
(5,969 puan) tarafından
Hissettikleriniz çok normal. Heyecan da var tabi. Ama merak etmeyin onu kucağınıza alınca çok güzel olacak her şey. Annelik içgüdüsel bir şey kolay kolay kötü bir anne olmazsınız 
(124 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(11,074 puan) tarafından
Çok normal bu hisler. Aslında bu korkun ne kadar iyi bi anne olacağının ispatı niteliğinde :) 

Kendini korkuya odaklama. Onunla geçireceğin güzel anları hayal et. İlk zamanlar her anne korkar zorlanır ama alışırsın. Yeğenin gibi olmayacak, tecrüben bi artı olacak ama yine de yeğen başka kendi bebeğin başka.. Kendi yolunuzu kendiniz bulacaksınız ve zaten sabırlı bi insansan hiç de zor olacağını sanmıyorum senin için. Sadece güzel günleri hayal et şimdi :) 
(124 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel yorumuzun için, Allah razı olsun :))
(11,074 puan) tarafından
Cümlemizden canım rica ederim :)
0 oy
(119,326 puan) tarafından

 2 bebegim var tek basima bakiyorun ilk dogumunda eve geldim ufacikdi zayifti tek basima annem telefonda tarif etti ben yikadim ama nasi yikiyom ellerim titriyo telefon hoperlorde agliyom 30 senede gecse o yikayisimi unutamam hic tecrubem yoktu ateslendi dis cikardi gazi oldu kolikdi bebegim agladikca bende aglardim hic bebek tecrubemde yoktu baktim buyuttum simdi okullu oldu ❤️ allahim o hissi gucu kuvveti veriyo gebeyken dusunmen normal dogumdan sinra anliycaksin hic unutamiyorum dogumdan ciktim odaya giderken tek esim vardi bide kucagimda minnacik kuzey :'( korudorda bi kadin kizini bekliyo onun kizida bi sarildi kizina bende kimse yok bana geldi bi aglama aay uuf nerelere goturdun beni☺️

(124 puan) tarafından
Tek başına insanın işi daha zor tabii, dediğnz gibi Rabbim güç kuvvet veriyor, İşte birer anı olarak kalmış ne güzel :))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 674 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 306 göst.
2 Mayıs 2020 Aile kategorisinde EMinikanne25 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 738 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde Kuzeyin Anası (1,025 puan) tarafından soruldu

379,886 soru

11,372,001 cevap

34,854 kullanıcı

...