+4 oy
948 göst.
Diğer kategorisinde (2,832 puan) tarafından

Ben çocukları uyuttuktan sonra kizimin yoğun istediği üzerine 4.gun artık sarmasını sarayım dedim :)) ocağa koydum pişiyor. 

Sarma sarmayı sevmeyenleri görelim, tek değilimdir diye düşünüyorum  :))

image

25 Cevaplar

0 oy
(7,454 puan) tarafından
Sarmayı de severim sararken yemeyi de piştikten sonra yemeyi de bir tencere bile yerim :)
(2,832 puan) tarafından
Maasallah canım. Ye tabi kilo sorunun yoksa . :))
(7,454 puan) tarafından
Varrr iki doğum yaptım peşpeşe ama ben yemek için yaşayanlarda mı etliyim butluyum mutluyum :))
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Masallah masallah nasil daa kibar nasil da incecik eline saglik bana gun bitmedi:woot:afiyet olsun:)

(2,832 puan) tarafından
Estağfurullah kiz teşekkürler.  Allah kolaylık versin kuzum :/ inşallah uyur minikler De sende dinlenirsin
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Salça , tarhana, turşu üçlemesinden sonra eve kendimi anca atabildim inşallah duş almak niyetindeyim. Afiyet olsun size de maşallah. 
(2,832 puan) tarafından
Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin kuzum.  Tesekkur ederim
(13,308 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
tarafından
Ay Allah'ım maşallah ya şu hamaratlık şu ince kalem gıbı sarmalar hele senın o güzel parmaklarından cıkmıs ya offf efsane Eeeee :) çay ıcıyorum çikolatlı ekmekle okuldan sonra bırsey yemedim sımdı yıyorım 
(2,832 puan) tarafından
Şımardım bak ay teşekkür ederim.  Afiyet olsun kuzum sana da . Yarasın inşallah:))
tarafından
Sımarmalar yakısır sana ❤❤❤❤❤
0 oy
(3,669 puan) tarafından

Haftasonu düğün var 3 tencere düğün sarması sardık bugün:) içini ben hazırladım neyime cesaret bilemedim ama kayınvalidem ben yapamam diye çekimser olunca ben gaza gelip yaparım ben ne var ki onda dedim:D çiğken güzeldi pişince de sorun olmaz umarım. Ellerine sağlık canıııımm❤️

tarafından
Ohhh ellerıne saglık adını gördüm daldım buraya yaaa hayırlı ugurlu olsun lılılılılj
(3,669 puan) tarafından
İiihhh canını severriiimm❤️ sağ ol kuşum darısı bekarlara olsun çocuklarımızın güzel zamanlarını görmek de bizlere nasip olsun, Amin. ☺️☺️
(2,832 puan) tarafından
Ay maasallah maasallah ya . Senin ellerine sağlık asıl.  Seninkinin yanında bu sarma mi :)
(3,669 puan) tarafından
Öyle deme senin sarmaların daha güzeldir eminim canım benim yiyene şifa olsun ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 818 göst.
25 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde DIDO (2,842 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,000 göst.
0 oy
7 cevap 389 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 404 göst.
19 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ruya123 (512 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,285 soru

23,677,722 cevap

310,017 kullanıcı

...