Evet canim ikiz gibi olcaklar ya ocakta yada aralıkta olacak birinci bebeyimde ocakta olmuşdu bu yil. Ama şimdi kaynvalidem cocuga bakamıyo şimdiye kadar zar zor gozettim ondan zor korudum bebeyimi ben ayina goee yemekler veriyorum bebeyime tuz asla kullçanmam bu tuzlu baharatlu her yediyinden bebeyime yedkridyini gozumle gordukten sonra olay cıkardım artık vermiyorum kendim bakiyorum bebeyime 5 6 aylıkdl yürütme diyordum yürütyordu , resmen bebeyimi kendi istediyim gibi büyütemiyordum şimdide kucagina beş dakka bile vermem. Ama 1 yaştan sora boyle sorunum olmayavak bu taraftan tamam , ama eşim bize alışır anneme alışır bana alışır sen küçüye bakarsın diyo ama bakamaycaklar alışmyacak bebeyim onlara bunu anladım ama yprumlarda herkes ama herkes 1 yaştan sora dahada zorlanmış hem arka dişler zor çıkıyo diyolar arka dişleri, çok huysuzlançyo , bazen yemek yemeyecek bazen hiç yerinde durmayacak heryeri karıştıracak işte o zamanlar ben onun peşinde koşamayacam ama mecburen yinede ben bakacam bebeyime kayinvalideden bi yardim yok bana eşimde desen işe gidiyo ne kadar kala bilirki anneside anlamaz cocuk bakmaktan