0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar küçük bir ilcedeyim ben aslında buraya büyük şehirden gelin geldim eşim buralı o hiç takmaz ama geldigim evlendigim günden beri millet sürekli bizi konuşuyor eşimle tartışıyoruz karakolluk oluyoruz misal atıp tutuyorlar yalan yanlış bize sormadan kafalarinda kurup olmuş gibi bisiler dedikodu çıkarıyorlar esimin akrabalarina yetistiriyorlar hayatımızda yeni gelismeler oluyor onuda konusup sağa sola yetistiriyorlar komsularimda öle ben dedikodu sevmiyorum zaten cokda günah uzak kalırım mumkun mertebe etliye sütlüye karismam sırf boleler diye mesafe koydum başka Bi mahallede komşuya selam vermiyor diyorlarmis arkamdan onlerinden gectigimde niye hiç selam vermion demek bu kadar mı zor bunun gibi şeyler özel hayatimizi eşimle çok kurcaliyorlar disarda bile bunlarin ortaminda muhabbet edemioz eşimle birde evimin kapisinin merdiveninde bir sabah mahalleden bir kadin yakaladim sessiz sedasız oturmuş orda kapıyı tesadüfen açınca farkettim surekli evimizin dibinde bitiyorlar konuşmam etmem görüşmem Bi ara arkadaslik için adim attim hep isleri çıktı her aradigimda görüşmek istedigimde hep o esnalarda nedense kapisina geldim almadi madem böle neden merakli gibi davraniyorlar bana amaclari ne olabilir disari çıkınca baktiklarini farķediyorum bunlar yaşandı diye sırf ters ters de ben bakıyorum artık yaptiklari sadece bakmak dik dik zor zamanlarda yardim etmezler isterizde ve dediklerimi yaparlar sadece yani ilk yazdiklarimi bu kadar Bn nasıl davranmaliyim ben şehirde böylesi ile karsilasmadim hic sizce sıkıntı nerde

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Küçük yerler hep böyle maalesef yapacak bir sosyal aktivite gezilecek bir yer olmadığı için dedikoduyla gün geçiyor can sıkıntısı gidiyor yapacak birşey yok .sır vermeyeceksin cokta muhatap olmayacaksın
(29 puan) tarafından
Vermiyorum sır zatende çok inceliyorlar beni
-Reklam-
0 oy
(5,350 puan) tarafından
Her yerde var böyleleeri küçük yer oldugu içşn cok dıkkat çekiyoe. Ama karakolluk olan olsa ben de derım he yalan yok ama yanına katmam neyse o :D
(29 puan) tarafından
Ya doğru konusursun doğal büyük mesele olunca ama hapse girmeyen adami hapse soktular dedikodulariyla
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Ama canm en başta karakolluk bile olduk diyorsun en baştan zaten göze batmissiniz 
(4,988 puan) tarafından
Küçük yerler öyle senin evin degilse başka bir eve gitsene bunlar sizin iyice psikolojinizi bozar
(29 puan) tarafından
Kayinpeder evinde kaliyoruz ama evler pahali kiralar pahali esim asgari ücret bebek olcak kipirdayamiyoruz Bi yere keske evden işler olsa bebekle yapardim kenara üç beş biriktirirdim tek çocuk zaten sekil kira olurdu belki geçinmek zaten bozuldu biraz bnhicsevmem ailem dışında insanlarin hayatıma mudahalesi ugrasmasina
(4,988 puan) tarafından
Ben ailelerinde müdahale etmesine izin vermem çok şükür o duruma hiç gelmedik
(29 puan) tarafından
Ne yapiyorsunuz bunun için Bn kimsenin mudahalesini istemiyorum ne çevrenin ne eş ailesinin tavsiye verirmisiniz
(4,988 puan) tarafından
Her evlilikte sorun olur aileden hickimseye anlatmamda hissettirmemde kocamla küs dahi olsam bir topluluğa girince esimde bende hicbirsey yokmuş gibi davranırız çünkü kimse bana destek olmaz köstek olur

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 431 göst.
+1 oy
11 cevap 375 göst.
30 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mersin_33 (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (414 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 329 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu