Merhaba arkadaşlar küçük bir ilcedeyim ben aslında buraya büyük şehirden gelin geldim eşim buralı o hiç takmaz ama geldigim evlendigim günden beri millet sürekli bizi konuşuyor eşimle tartışıyoruz karakolluk oluyoruz misal atıp tutuyorlar yalan yanlış bize sormadan kafalarinda kurup olmuş gibi bisiler dedikodu çıkarıyorlar esimin akrabalarina yetistiriyorlar hayatımızda yeni gelismeler oluyor onuda konusup sağa sola yetistiriyorlar komsularimda öle ben dedikodu sevmiyorum zaten cokda günah uzak kalırım mumkun mertebe etliye sütlüye karismam sırf boleler diye mesafe koydum başka Bi mahallede komşuya selam vermiyor diyorlarmis arkamdan onlerinden gectigimde niye hiç selam vermion demek bu kadar mı zor bunun gibi şeyler özel hayatimizi eşimle çok kurcaliyorlar disarda bile bunlarin ortaminda muhabbet edemioz eşimle birde evimin kapisinin merdiveninde bir sabah mahalleden bir kadin yakaladim sessiz sedasız oturmuş orda kapıyı tesadüfen açınca farkettim surekli evimizin dibinde bitiyorlar konuşmam etmem görüşmem Bi ara arkadaslik için adim attim hep isleri çıktı her aradigimda görüşmek istedigimde hep o esnalarda nedense kapisina geldim almadi madem böle neden merakli gibi davraniyorlar bana amaclari ne olabilir disari çıkınca baktiklarini farķediyorum bunlar yaşandı diye sırf ters ters de ben bakıyorum artık yaptiklari sadece bakmak dik dik zor zamanlarda yardim etmezler isterizde ve dediklerimi yaparlar sadece yani ilk yazdiklarimi bu kadar Bn nasıl davranmaliyim ben şehirde böylesi ile karsilasmadim hic sizce sıkıntı nerde