Hanimlar merhaba ben iki katli mustakil bir evin giris katinda oturuyorum gorumcemde ust katta oturuyor ben surekli yeni ev hayalim var cok istiyorum yani kendi evimede binlerce sukur basim isokabilecegim bir yer ama eski yapi eski ev bir turlu sevemiyorum balkonu goktu balkon yaptirdim dedim belki gozume hos gelir gene yok ivir zivir aliyorum en guzelinden genede sevemiyorum begenemiyorum sogumusum hemde cok icine girdimmi suratim dusuyor haliyle esimede yansiyor esime burayi satalim ustune biriktirdiklerimuzu koyup yeni ev alalim diyorum bu fikire o yanasmiyor oylece kalmisim napcam bilemiyorum :(
Bnm ablamda öyleydi ne de olsa kirada sın ev alınca gözüne tatlı gelir dedik ama maalesef yine aynı
Benim kirada degil ama gene sevemiyorum soguyorum git gide
Ben diyorum belki nazardır Bi hocaya git dedim yok diyo. Ama bence nazar evi çok güzel maşallah
Bu duruma canim cok sıkılıyor :(
Allah' başka dert sıkıntı vermesin tabi bunada şükür diyelim çok şükür evin varmış ya seninki kadar değil ama şöyle bir durum var 10 yaşında oğlum var 10 yaşında bir çocuk sakin olur evde bir şey daha almıyor akşam olunca herkes telefonu alıyor evde oturuyor sakin sıkıcı oluyor işte hatta sıkıldığım için işe başladım bir süre sonra ikinci çocuk kararı aldım oğlum 13 yaşında geldi şimdi bir kızım var sıkılmaya hiç fırsatım zaten asla olmuyor güldürüyor ağlatıyor Evet yani çocuk evin neşesiymiş gerçekten nerede ve nasıl olduğum değil yani birlikteyken mutlu olmamız önemliymiş bilmiyorum Küçük bir çocuğun var mı çocukların var mı ama gerçekten evin Neşe kaynağı çocuk
2 cocugum var oglum 5 yasinda kizim bu gun dogum gunuydu 3 e gun aldik bende iki gun sonra 27 yasina girecegim ☺ cok sukur sagligimiz yerinde cok seviyorum onlar benim tek servetim tek hayat kaynagim ama iste galiba surekli yeni ev gire gore karsima cika cjka heves etmisim ondan evimden soguyorum elimde degil :(
İstanbulda oturuyorum siz nerede oturuyorsunuz
Büyük ihtimalle bu yüzden siz yine de kötü düşünmeyin Sen ailenle ve çocuklarımla neredeysen orada çok mutlusun böyle düşün İstanbul'da oturuyorum ben de Sultanbeyli de benimle iki buçuk yaşında bir kızım var Allah çocuklarımızın canına sag etsin Allah bize başka dert sıkıntı vermesin
Amin Allah razi,olsun ama insaniz iste ister istemez bazi heveslerimiz oluyor benimde o sekil bunada sukur ne diyim ki ☺ bu arada bende sultanbeylide oturuyorum :D
Ben kiracıyım bugun umudum vardı şöyle iyi bir zam yapsında bende gıdeyım dıye. 15 yapmıs kaldım bu evde iyice daraldık yetmiyor yer kalmadı depolama alanları yok basık karanlık nefret edıyorum
Sizindemi giris kat
Bende taşındım ev yeni . Kendi evim evde böcek gördüm . İlaçladm baya eskisi gibi yok ama . Sevmiyorum artık
1,492,656 soru
24,389,554 cevap
349,211 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın