Zeki oldugunuz için tartışmiyoruz tam tersi geri kafalı ve sinir bozucusunuz anlama kabileyetiniz yok sanki ,ama kendine bir norm belirlemişsin ve esas sen kafa yapının dışına çıkamıyorsun yukardada yazdım kendinde diyorsun bizden otuz yıl önce vardı eskiden geride ,geri gidelim o zaman yerleşsinler ülkemize, yerleştiler zaten bir daha gelsin bu ülkeye oglancilik oğlun varmı bilmiyorum benim var ve Afgan Suriyeli gördükçe aklım çıkıyor, sonra 18 yaş altı evlenme gelsin kız çocuklarını patır patır evlendirelim hiç bir hakkı olmasın çocukların ,eski şeyler ne olacak vardı zaten vardı ya ,ben ne anlattım zaten bu ülkeler bizi geriye götürüyor dedim pes diyorum size o ülkeleri çökmüş yanlış rejimler yüzünden al kendin diyorsun , gelsinler bizimde ülkenin içine etsinler o zaman mantık bu iyi sevin siz Suri ,Afgan din kardeşi seviciler aman yazmayın yani sizinle uğraşmaya tahamullum yok beyniniz dar almıyor ,hepimiz müslümanız , din kardesiyiz bu ülkede ne isterlerse yapsınlar zaten bu ülkeyi dedelerimiz ninelerimiz seker cikolata ile aldı Fink atsinlar bizim ülkemiz de,onlar sahil kenarlarinda nargile icsinler ,türk mehmetcikleri suriyeye operasyonlara girsinler ne olacak, ilerde de onlara biz 1 doğururken 7-8 dogurduklari için asimine oluruz asimine bir hayat sorun değil ,biz onlara uyarız çok iyi çağdaş toplumlar çünkü bizi daha iyi seviyere taşıyacak mülteciler, onlar sayesinde muasır medeniyetler seviyesine ulaşırız artık ,ülke olarak zaten kendimize yetemez hale geldik nerdeyse ,Allah sonumuzu hayır etsin diyorum son sözüm bu kadar ,anlarsın inşallah ,aralarda ironi yaptım inşallah hangileri ironi çözebilirsin