0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Başlıktan yanlış anlaşılmasın cinsellikle ilgili arayış içinde değilim :)  enerjim çok düşük kızım 14 aylık emiyor 3 aylikta hamileyim hiç halim kalmıyor bir haftadir eve de kendime de yetemiyorum doğal olarak ne tüketilebilirm bunlar enerji veriyor sonuçta ama hem kızıma hem de bebeğe sutten geçip yan etki etmesinden endişe ediyorum zencefilin sakıncalı olduğunu biliyorum balla normal birşeyler yaptırsam fayda görür muyum acaba bu arada beslenmede sorunumuz yok bol meyve kuru yemiş tüketiyorum ama şuan yetmiyor sanki

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Macun türü şeyler yemesen iyi olur kuzum çünkü içinde bindi evaye bitki var Allah korusun 
tarafından
Pekmez çok tüketiyorum meyve suyu gibi sulandırıp içiyorum
tarafından
İncir sütte yapar emzirıyormussun :)
tarafından
16 . Ayda kesmeyi düşünüyorum bebek de altı aylık olacak inslalah :)
tarafından
Yaaa hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
tarafından
Amin canim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahahahah güldürdün kız :D başlıkta seni görünce şaşırdım zaten beğendiğim bir kaç kişiden birisin ☺️☺️

Pek bilgim yok canım ama çok karıştırmadan pekmez olsun incir olsun kuruyemiş olsun bunlardan git bence.. benim de kanım düşük şekerim var diye yemiyodum ama baktım bayılcak gibi oluyom aç karnına pekmez limon  yapıyorum bi kaşık o mu iyi geldi bilmiyorum biraz daha iyi gibiyim. Kanın düşük olabilir mi..
tarafından
Biri içerden biri dışardan tüketiyo canım normaldir bence ☺️☺️
tarafından
Tükendim tükendim:))
tarafından
Kıyamam kız daha başındasın ☺️☺️herşeyi karıştırma ama fındık ceviz pekmez fln ye sürekli ☺️☺️
tarafından
Ballı şu karışımlar iyide sütten kızıma geçer de çocuk yerinde durmaz diye korkuyorum :D
tarafından
Hahahah buda bi ihtimal tabi :D:D hiç değilse sende güç toplarsın zaten ceviz çocuğun zekasına da çok etki ediyo ☺️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 266 göst.
0 oy
5 cevap 311 göst.
18 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Kelebekhnm (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 357 göst.
+1 oy
7 cevap 613 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler