0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Öğleden sonra başladı karnimda sancı yalancı doğum sancisindan çarpı 5 katı dayanamıyorum artık dışarıdan birşey de yemedim yoksa gıda zehirlenmesi diycem kanamam falan da yok ishal var ama ömrümde böyle bir sancı görmedim uykuya bile dalamiyorum ilaç da alamıyorum hamileyim diye kızımda aynı seyleri yedi yedigim bişey dokunsa o mışıl mışıl uyuyor sıcak şekerli su kahve ayran icmedigm şey kalmadı karnımı sardım çorap giydim ama geçmiyor kivraniyorum sancidan buna ne iyi gelir 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
İshal sancısı dır büyük ihtimalle bende geçen gün öyle oldum ölücem sandım nefes alamıyordum soğuk soğuk ter döküyor dum 4 5 saat sürdü sonra kendiliğinden geçti 
tarafından
Galiba öyle oldu biraz rahatladım gibi inşallah geçer
tarafından
İnşallah canım ya. Çok geçmiş olsun
tarafından
Sağol kuzum ya
tarafından
Sıcak tut ayaklarını karnını belini falan faydası olur inşallah
tarafından
Çorap falan giydm belimi sardım baya rahatlattı o sanırım yavaşça hafifliyor inslalah geçer çok kötü geçti o birkaç saatim
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Acile git bence çok geçmiş olsun ya
tarafından
Sağol canım eşim gelsin biraz daha geçmezse gidicem kızım uyuyor diye cikmadim
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Doktora gitmelisin acile hamilesin …
tarafından
Eşim gelsin gideyim bari kanama falan olmayınca evde geçer sandım :(
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Ben öyle gittim hemen yatirdilar beni. Agir enfeksiyon olmuşum orda damardan antibiyotik falan vermislerdi. Ama kivraniyordum canim görsen bel agrisida cabasiydi. Neremin agridigi da belli degildi gerci ama bence bi acile git
tarafından
Canım ben işgal olmuşum kaşık yada bel ağrım bulantım yok ama çok şiddetli sanciyor nedense eşim gelsin gideyim bari  ben ishal sancisidir geçer diye bekledim biraz haifledi ama yarım saattir
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Hamilesin doktora görün bence.
tarafından
Eşim gelsin gideyim bari
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Cok gecmis olsun doktora gitsen bi 
tarafından
Eşim gelsin biraz daha geçmezse gidicem artık sağol canım
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Hamileyim diyosun canım acile git istersen biz ne önersek boş bebeğe zararı dokunur belki 
tarafından
Öyle yapayım bari karnımın icininde gaz heraketlerini görüyorum galiba gaz ve ishal sancisi çekiyorum
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Kuzu taze hamilesin bekleme acile git 
tarafından
Canım ben işgal olmuşum kaşık yada bel ağrım bulantım yok ama çok şiddetli sanciyor nedense eşim gelsin gideyim bari  ben ishal sancisidir geçer diye bekledim biraz haifledi ama yarım saattir
(11,027 puan) tarafından
Gaz sancısı da fena olur.. Allah şifa versin canım
tarafından
Sağol canım çorap falan giydim baya hafifledi gibi
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Haftan kaç doğuruyor olma
tarafından
Yok canım daha 12 30 karda olsma bende doğum sancısı zannederdim
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ayni ağrıyla doktor gittim enfeksiyon çıktı kasıklarimda bi agri bi agri anlatamam mahvoldum,hareket edemeden duruyodum hareket edince agriyodu sonra kasiklarimdan böbreğime doğru giden bi agri başladı,iki büklüm durup agliyodum o derece sancı vuruyodu tamda o haftamdaydım mutlaka doktora git antibiyotik versin bana bi o iyi geldi içtim yarim saat sonra kuş gibi hafifledim
tarafından
Çok geçmiş olsun benim kasıklarımda değil direk karnimda böyle gaz hareketini görüyorum bebeğin ileri haftlari gibi kayıyor resmen yinede eşim gelince gidicem artık riske atmam
0 oy
(12,791 puan) tarafından
 acile git bence 
tarafından
Eşimi bekliyorum bu gelsin de gideyim
0 oy
(6,720 puan) tarafından
Üşütmüş olabirsin yada cereyanda mı kaldın terleyip acaba 

Yinede bı hastaneye git hamilesin kuzu bişey olmasın Allah korusun 
tarafından
Sağol canım Dün geç saatte duş aldım biraz üşüme tuttu çıkınca gündüz de soğuk suyla banyo tuvalet yıkadım acaba ondan mı oldu  kasik yada belde değil ağrım bagirsaklarimin sesini duyuyorum gaz heraketlerini görüyorum karnimda kayıyor resmen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 262 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 213 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.