Nerden başlayayım bilmiyorum siz iyi niyetli olun her ne olursa olsun kin tutmayan hep değer veren olun ama .. gelip size sen çekemiyorsun bizi görgüsüz desinler ve bu kişi teyzemle kızı. 15 senedir bir aradayız yeri geldi kuzenim benim kıyafetlerimi begenirdi verirdim yeri geldi bir ihtiyacı olsa koşardım bunları iyiyim demek için anlatmıyorum şimdi evliyiz kocamın bana olan ilgisini mi yaşam tarzınımızı bilemem sanki düşman oldular bana yine kendimi bozmadım kuzenimin eşiyle bir sorunu olmuş ben bunu üçüncü ağızdan duydum öyle hep beraber konuşuyorduk bana dediki sen bizi çekemiyorsun ondan böyle diyorsun cahil sinir ne dediysem anlamamazlıktan geldiler oysaki birbirimizden eksik fazla birseyimiz yok ne bu kin ve bu kıskançlık ne kendinde olmayan bende olan ne varsa hep kendini üstün gibi gösterir mutluluğuma bile gösteriş dedi insanları ikna etmek için mutluymuş gibi yapiyormuşum ...kendi sorunlarini duymayan kalmadı ...bunları beni kızdırdı diye değil. Bana böyle düşman olmasına şok oldum diye anlatıyorum dilerim kim haksizsa aynısını yaşasın demekki bir insan mutlu olan bir insanı sevmez kendine bakmadan suclarmıs bunuda gördük
410,701 soru
12,357,386 cevap
41,139 kullanıcı