Kızlar annem babam benimle abimi yemege çağırdı ben yengemden dolayi gitmek istemiyorum. Çünkü ne zaman gitsek bi bahane bulup evleri cok cok uzak bizi eve bırakın diyor. Korkudan araba aldik ama 1 senedir kimse bilmiyor zaten benzin pahalı eşimde biraz bu konuda takıntılı. Ya birakiyor sorun yok ama en onemli zamanımızı batırıyorlar hep. Dini nikahi kiydigimiz gün daha resmi nikah yok eve giderken kapida bizi eve birak dedi abim. Neyse evlendik oglumun sünnetinde bebegim rahatsizlandi dedi o günümüzü mahvetti bizi hastaneye götür bizi eve götür diyor hep. Düğün oldu akrabanın onlarda arkadasin arabasini aldi bizde arkadasinkini aldik. Dugunun ortasinda bize abim, biz arkadasin arabasini birakacaz evine arkamizdan gelin bizi eve birakin sonra eve gidersiniz dedi gidip yarim saat arkadasini bekledik cocugum ac çatladı. Gercekten istemiyorum ama annemde gelin üzülürüm dedi. Simdi biz ordaysak der araba var bizide eve birakin benzinide biz koyuyoruz. Cimri falan demeyin her defasinda yapiyor bunu. Ben bi yürüteç istedim onlardan ogluma 2 tanesi vardi yegenimin bimedigi halde biniyor dedi vermedi