0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar buzluk için köyden domates getirdik iki kova bir kovasının kabuklarını soydum doğradım buzluğa attım çıkan kabukları da sos yaptım ☺️ çok lezzetli oldu kimse demez kabuktan diye şimdi de acılı yapıyorum ikinci kovayı da soydum kaynatıyorum mis gibii❤️

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eline sağlık bizde kabukları kahvaltılık sos yaptık 
(4,990 puan) tarafından
Kahvaltılık nasıl oluyor kuzum
(3,146 puan) tarafından
Bende kahvaltılık yaptım ama çok az oldu 8 kavanoz falan gerçi on olurdu da pişerken yedik :D
tarafından
Ellerine sağlık canım çok leziz oluyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamarat dıye buna derım yeter kı yap ellerıne emegıne saglık huzurla ye 
(3,146 puan) tarafından
Ay ay aaayyy tenkyu bebiş ilk kez yaptım ☺️
0 oy
tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım Rabbım ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 
(3,146 puan) tarafından
Amin canım amiin
0 oy
(133 puan) tarafından

Hamarat kadın maşallah sana 

Bende kabuklarla salça yaptım 3 kilo salça çıktı valla çok mu hamaratız ne:D

(3,146 puan) tarafından
Valla çok lezzetli oldu kim der kabuktan oldu diye
0 oy
tarafından
Bugün bende yaptım perişanım çok yoruldum 
(3,146 puan) tarafından
Ay bende bende ama değdiiii☺️
0 oy
(51,027 puan) tarafından
bayiliyorum marifetli hatunlara ☺️
(3,146 puan) tarafından
Tenkyu aşko❤️
0 oy
tarafından
Ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah 
(3,146 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Annemle 4 kasa yaptık kabukları da sos yaptık mis oldu 
(3,146 puan) tarafından
Evet çok güzel oldu bende bayıldım hemde kendim yapmış oldum ☺️
0 oy
(1,571 puan) tarafından

Bende aynı ıslemı yaptım ziyan olmuyor bırde soyarken cok ınce ınce soymakla ugraşmıyorum nasılsa degerlenecek kabuk dıye zaman israfı da olmuyor :)

(3,146 puan) tarafından
Ay evet ya çok iyi oldu ya mis gibi oldu çıktı kendimle gurur duydum :D
(1,571 puan) tarafından
ellerine sağlık canım
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Hatay'da da bu kabukları kurutup ezip katıklı ekmek yapiyolar. Çok güzel oluyor 
(3,146 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama bu da çok güzel oldu
(9,109 puan) tarafından
Eline sağlık canım sağlıcakla yemeyi nasip etsin rabbim
0 oy
(17,165 puan) tarafından
Ellerine sağlık ben kabukları soymadan yapiyorum:) 
(3,146 puan) tarafından
Ben domatesleri doğrayıp buzluğa attım canım çıkarıp pişince kabukları ayrılıp kötü oluyor bende soydum çöpe atmak yerine kaynattım ☺️
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Kabuktan nasıl yapıyorsunuz ya ? Tarif verseniz, içine neler koydunuz mesela
(3,146 puan) tarafından
lezzetli oluyor canım .
Tarif;
5 kilo kadar domatesin Kabuklarını soydum tencereye aldım 3.5 tane kırmızı et biberi üzerine doğradım 10 diş sarımsak doğradım ve ocağa koydum kaynarken içine damak zevkimize göre cin biber koydum acısına bakarak tek tek sonra 4 tane küp şeker ve gene demek lezzetine göre tuz ekledim yarım çay bardağı da yağ ekledim iyice kaynadı iki üç kere Blenderden geçirdim kaynattım veee hazııırrr. İlk kez denedim bende ☺️
(8,028 puan) tarafından
Sirke koymadın mı canım
(3,146 puan) tarafından
Yok canım koymadım koyulur mu bilmiyom da kendi kafama göre bi tarif bu annemden görüp aklımda kalan
(8,028 puan) tarafından
Hım anladım. Ben sos yaparken muhakkak içine koyuyorum da. Buna da koydun mu diye?
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ellerine sağlık çok güzel oluyor bende yaptım 
(3,146 puan) tarafından
Ellerine sağlık kuzum
(2,321 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık 30 tane menemenim var bu kısa yeter bana 
(3,146 puan) tarafından
Menemenlik yapmadım ben domates bitti köyden gelen olursa öyle yapabilirim canım ama domates attım bol bol
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Nasıl.yaptin canım tarif verir misin 
(122 puan) tarafından
Bende istiyorum tarif bekleyim şurada. Detaylıca ver canım ben hiç denemedim hiç bilmiyorum. Çevremde böyle yapanda yok. Ona göre anlat :)
(1,539 puan) tarafından
Benim çevremde yapan va Rama iatedigim lezzet yok yani bird ekabiktan bende.hic duymadım onu ananajak
(3,146 puan) tarafından
Ben kabuktan yaptım domatesten olsa çok daha lezzetli oluyor canım .
Tarif;
5 kilo kadar domatesin Kabuklarını soydum tencereye aldım 3.5 tane kırmızı et biberi üzerine doğradım 10 diş sarımsak doğradım ve ocağa koydum kaynarken içine damak zevkimize göre cin biber koydum acısına bakarak tek tek sonra 4 tane küp şeker ve gene demek lezzetine göre tuz ekledim yarım çay bardağı da yağ ekledim iyice kaynadı iki üç kere Blenderden geçirdim kaynattım veee hazııırrr. İlk kez denedim bende ☺️
0 oy
(11,761 puan) tarafından
Kabuktan salça yapıyorum bende
(3,146 puan) tarafından
Allah ağız tadı ile yedirsin canım

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 408 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevdanur basaran (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,080 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nurse34 (1,327 puan) tarafından soruldu

406,132 soru

12,176,089 cevap

36,653 kullanıcı

...