0 oy
210 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,052 puan) tarafından
Kizlar kesilmeyen bir kanamam var teyzem tutamazsın bekle bitsin öyle tutarsın dedi ama ben tutulur diye biliyorum özür olarak geçiyor diye

5 Cevaplar

0 oy
(1,198 puan) tarafından
Yok cnm bende tutamazsın diye biliyorum kaç gündür görüyorsun bide önemli 
(1,198 puan) tarafından
Doktora gitinmi bu kadar ay hiç iyi değil kan görmen kansizliktan bişey olabilir
(1,052 puan) tarafından
Kac defa gittim kürtaj oldum ilaçlar kullandım yok şuan doğum kontrol hapina başladım o düzenler diye umut ediyorum
(1,198 puan) tarafından
Düzenler inşallah
(1,052 puan) tarafından
İnşallah çünkü bittim yani
(1,198 puan) tarafından
Allah şifa versin cnm zor valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
gunun onemli eger ozure girmişse tutabilirsn 
(1,052 puan) tarafından
6 aydır adetim hic kesilmedi
tarafından
cnm seninki ozurden olms tedavi olmuyormsn peki
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Eğer 10 gün 10 geceyi geçiyorsa özürsün canım tutabilirsin namaz kılarken de her ezan okunduğunda yeniden abdest alacaksın temizlik arası 15 günden azsa yine özürsün ama çoksa 16. Gün bile olsa reglden sayılıyor 
(1,052 puan) tarafından
Adet defil 6 aydır surwkli olan bir kanama nasil yani bir abdest ile iki namaz kilamaz miyim
(6,938 puan) tarafından
6 aydır hiç kesilmedi mi bu kanama ve hayır bir abdest ile iki namaz kılamazsın her ezan okunduğu zaman abdest alman lazım
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Adetin dışında bir kanama ise tutabilirsin, yani 10günden fazla olan kanamalar özür sayılıyor, bu durumda namaz ve oruc tutulabilir ben öyle ogrendim 
(1,052 puan) tarafından
Bende öyle biliyorum ama hala temiz değilsin diyor ee ben 6 aydır bu haldeyim ne yapayim
(1,588 puan) tarafından
Öyle şey olur mu canım Allah zorluk istemez bu bir hastalık hali sen 10 günü say ondan sonra namazını orucunu tut, namaz kılarken her vakit namazında abdestini yenile  namaz abdesti al ,  kanaman kesilince her vakit abdest almana gerek yok namaz abdestinden bahsediyorum gusülün zaten bozulmuyor
(1,588 puan) tarafından
Yani öğlen ezanı okundu diyelim abdest al namazını kıl ikindi okunduğunda yeniden abdest al namaz abdesti, kanama kesilince her vakit abdest yenilemen gerekmiyor öğlen aldığın abdest ile ikindiyi falanda kılabilirsin, kanama varken böyle, benim de adetim çok düzensizleşti doğumdan sonra bazen ayda 3 kere adet oluyordumm, 15 günden erken adet olduğum için namaz kılmam gerekiyormuş şimdi zamanla düzeldi
0 oy
(1,429 puan) tarafından
6 aydır adetim demişsin canım, bir kadın doğuma gittin mi?
(1,052 puan) tarafından
Gitmediğim doktor kalmadı desem yeridir en son iki gün önce doğum kontrol hapı baslatildi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Berf (6,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
12 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.