Arkadaşım biraz aldıklarını giydiklerini yaptıklarını anlatmayı sever sohbet ederken bile sürkli konuyu maddiyata getirir.Evlenmedn önce çalışıyordu durumları çok yoktu.Ögretmenle evlendi esininde evi fln vardı herşeyi istediği gibi yaptı hatta evini düzerken sürkli bana resim atardı şunu aldim bunu aldım aldığı iğneye kadar.Bende heves ediyor deyip hiç hevesini kirmadm hep yorum yaptım yardımcı oldm.Ama çok farklı bir insan olmaya başladı herşeyi abartılı mesela oğlumu su özel okula yazdircm işte sen hangisine yazdircn .Bende dedim özele bilmyrm şuan için konuşmadık eşimle dedim.Aman özel okul iyidir Suriyelilerle mi okucak fln.Parfüm almış bunu kesinlikle alman lazım efsanee diye bana resim atmış aldığı parfüm 2.bin küsür yani neden atma gereği duyuyorsun okadar para versem tabi efsane olur.Annemle konuştuk annem olar çocukken çok yokluk çekti sonradan görme olmuş demkki dedi.Ben birşey alsam bu iyi değil ki şunu alsaydın der ama dediği şey benim aldığım şeyden kaç kat pahalı yani.Neyse benim balkonum çok geniş bende 2 halim vardi balkonda yıkamak istedim onları bana diyor sende kendine dert ariyon 2 kuruş vermemk için dedi.Bende dedim senin herşeyin para olmuş biraz kendine gel artık dedim herşey maddiyat değil onu aldm bunu aldm sürkli böylesin.Belki o iki kurusu. Vericek param yok nerden biliyosun dedim.Ee sen çalışıyon eşin calisiyo dünya ladar para giriyo eve olmadığını bilsem demem zatn dedi.olmadigini farz et mesela belki yok belki borcumuz var biraz konuşurken artık dikkat et dedim.Ben vermek istesem verirdim dmi demkki kendim yıkamak istedim dedim.Bana küstü sonradan çok mu tepki verdim diye düşündm