Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar artık onlara tepkimi belli etmeyi düşünüyorum sizce haklı mıyım? Haksız mı?
0
oy
550
göst.
17 Temmuz 2020
Diğer
kategorisinde
Dln
(
2,589
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar biz eşimle evlendik yaklaşık 1 yıl oldu eşimin ablaları karşıda oturuyor abisi de bir kere kapımı çalıp hayırlı olsuna gelmediler. Sürekli gelicez diye söz verip gelmediler. Aralarında hic bir sorunumuz yok aksine ben evlerine gidince ilgilenirler. Kızım oldu sezeryan oldum 4 gün hastane de kaldım bi kere gelip eve eşime corba dahi yapmadılar (ama eşim onlara dünyanın yardımını yapar) eşim en son gece aglayarak ben hastanedeyken aradı gel perişan oldum sensiz diye. O kadar üzüldüm ki eşimin durumu var Allaha şükür herkese de yardım eder manevi olarak dedi. Eşim ben hastanedeyken bi kadın tutmuştu yanımda kalsın diye evr gelince pek işten anlamadığını görünce gelmemesini söyledim. O agrılı halimle aglayarak iş yapıyordum eşim cok yardım etti bu arada. ASLA unutmam Allaha yalvardım Allahım bi an önce iyileşiyim diye.
Neyse biz kızım 40 ı cıkalı bi hafta oldu köye gittik orda eşimin annesine yardım ettim bi beşige kostum bi ev işine tüm yemekleri ben yaptım ev kalabalık bide. Ona ragmen işten memnun olmuyordu. 5 dakka otursam gözüne batardı. Abartmıyorum 5 dakka yemin ederim. Sabah 5 te kalkardık bazen yarım saat fazla uyuyalım bi söylenirdi anlatamam. Beddua ederdi bi ton şey. Eşim o kadar yardım etmesine ragmen deger bilmezdi mecbur yapıcaksın derdi hep şimdi de öyle. Bi ara eşimle tartıstı aksam sabah eşim arkadasının yanına gitti bu söylenmeye basladı koca tencereleri vardı süt felan ısıtıyordu. Ben kızımı sallıyorum dum ocagın yanına öylr bi attı ki tencereyi anlatamam.... Yaniii daha o kadar cok sey varki ve ben boş bi insan da degilim mimarlık okuyorum. En son yapılanlardan sonra mesafe koymaya karar verdim. Çünkü çok sus pus biriyim. Beni bugun aradı eşimin kardeşi acmadım bundan sonra da gerekmedikce konusmak istemiyorum. Ufak seyler ama ben kendime deger vermezsem kimse vermez. Haksız mıyım?
Uzun oldu galiba içimi döktüm gercekten iyiki siz varsınız ❤️
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
+1
oy
17 Temmuz 2020
Zenan
(
705
puan)
tarafından
cevaplandı
Hizmetçi mi görmüş sizi ya okurken sinir oldum. Yaparim yardim ederim ama asla kendimi hirpalamam herhangi bir sağlık sorunlari yoksa yapsınlar küçücük bebeğiniz varmış üzüldüm ya. Mesafe herzaman iyidir herkes yerini bilmeli taviz vermeyin bence
17 Temmuz 2020
Dln
(
2,589
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle kuzum. Zaten o kadının son hareketinden sonra aklım başıma geldi. Ablalarınn cocukları bi ağlamaları ile üzülmesinler diye kalkıp o gelemedik leri 1 saatlik yolu gidiyorduk elimiz dolu. Bizim neyimiz sank ieksik? bin şükür Allahıma
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
17 Temmuz 2020
Hellomam
(
4,962
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok haklısın neyseki eşin senin yanında en önemlisi bu... Kullandırma kendini .. terbiyesiz insanlar bu kadın doğum yapmış insan kardeşini arar eksiğin ihtiyacın var mı bu akşam gel yemeğe der bişey der.. zor gününde olmayan güzel gününde laylaylom açma ararlarsada soğuk davran anlarlar hatalarini
17 Temmuz 2020
Dln
(
2,589
puan)
tarafından
yorumlandı
O kararı aldım bende eşime de söyledim oda saolsun herşeyi gördüğü için hak veriyo ben İstanbul a gelmeyene kadar o tencere olayını anlatmadım bile büyük kavga cıkma sın diye. Bi insan sürekli cocuklarına beddua ediyorsa Allah tan ne hayır görür ki? Ve cocukları onun 1 dedigini iki etmezken
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2020
_aycalim_
(
24
puan)
tarafından
cevaplandı
Geç oldu ama sonunda Bazı şeylerin Bence farkına varmışsın kimse için kendini üzme böyle insanlar için.. aynen İyi yapıyorsun telefonlarını açma işleri düşünce sana canım cicim derler... öyle kaynana da bilmiyorum Allah sana sabır versin eşine de söyle O da bence mesafe koysun.. Hep öyle malesef sadece size özgü değil.. maalesef kim ne kadar çok uğraşır çabalarsa o kadar çok göze batar sevilmez sorulmaz... Ama hiçbir halt yapmayanlarda Hep el üstünde tutulur Allah yardımcın olsun Kendini kimseye ezdirme onlarla da fazla muhatap olma Merhaba Merhaba ancak
17 Temmuz 2020
Dln
(
2,589
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen bundan sonra meraba merhaba valla.. Ki kuzum bunlar ne ki kısa hali. Hep sevdim onları ama kabaca bakınca herşeye kendime de pes diyorum. Bundan sonra ne fenaymış desinler ama salakmış demesinler dimi
17 Temmuz 2020
_aycalim_
(
24
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen üzme kendini Ben de insanları sırf mutlu etmek için her şeyi yapardım İnsanları mutlu olsun diye onlar için çabalardım Ama hiçbir karşılığını görmezdim dediğin gibi Üstüne bir de memnuniyetsizlik asık surat Ben de hiç uğraşmamaya karar verdim keyfime bakıyorum
17 Temmuz 2020
Dln
(
2,589
puan)
tarafından
yorumlandı
Evlerine gitmem tövbeler olsun. Üzülmem de artık. Ne gönül koyucam mesafe koyarım. Dimi kuzucum
17 Temmuz 2020
_aycalim_
(
24
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle eşinle Çocuğunla ilgilen siz Birbirinize destek olduğunuz sürece ikiniz birbirinize yetersiniz Allah mutluluğunuzu bozmasın ... Kimseyle uğraşma fazla gereksiz kalabalıklar insanın hayatında adı üstünde anca gereksiz kalabalık olur boş ver hiç takma
17 Temmuz 2020
Dln
(
2,589
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam balımmm çok teşekkür ederim yorumun için ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2020
Esmaaaaaa
(
182
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin desteks3 sana bence boş ver zaten yapınca kendilerini değerli hissediyorlar sesini etmeyincede saf yerine koyuyorlar değmeyene yapma cnm...
17 Temmuz 2020
Dln
(
2,589
puan)
tarafından
yorumlandı
Bundan sonra eşime de dedim tövbe evlerine gitmem. Onlar bize gelince önlerinde afedersin kuş sütü eksik Deniz başında mangallara özel mekanlar da kahvaltılara kadar. Bundan sonra tövbee
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2020
Yeşilim❤
(
6,978
puan)
tarafından
cevaplandı
Haklısın, koy mesafeni. Bende surekli arar sorardim akrabalari, baktim ayni degeri görmüyorum, onlar aramiyorsa bende aramiyorum. Saygimi eksik etmem ama gerekmedikce de aramam.
17 Temmuz 2020
Dln
(
2,589
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok bende saygı mı eksik etmicem ama soguk Durucam en mantıklı karar bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2020
Asyam
(
2,383
puan)
tarafından
cevaplandı
Köle olarak aldıklarini saniyorlar herhalde pislik insanlar allah onlara bin katını yaşatsin tabi muhattap olma selam ver geç
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
14
cevap
700
göst.