0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (5,261 puan) tarafından
Kizlar kıpir kipir oglum hareket berekettir de tuvalete bile gitmeye korkuyorum artik gozumu cektigim an ya mutfak masasina cıkıyor ya koltuk tepesine cikiyor ya da koltuk tepesinden camın mermerine çıkıyor nasil sakinlesir bu sıpa acaba kızlar ne yapsam nasıl davransam

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kelin ilacı olsa başına sürermiş :)

(5,261 puan) tarafından
Bu neslin hepsi ayni desene canım :)
-Reklam-
0 oy
(6,626 puan) tarafından
Senin bebeğinde benimkiler gini. Dış balkonum şişli ve duvarı yüksek ona rağmen ayaklarını duvara verip Şiilere kalkmaya çalışıyor bir sn bile gözümden ayırmamam lazım

Dolapların tezgahın tepesinde. 

Dışarı çıkarıyorum akşam üstü ama gündüz hiç durmuyorlar
(5,261 puan) tarafından
Benimde oyle mesai 7.30 da basliyor aksam 10 a kadar devam bir gun sabahin 5 nde kalkti sanki ise gitcek :) en iyisi parka cikarim enerjisini atsin
0 oy
tarafından

Atlara vurulan sakinleştiriciden yapın iyi geliyormuş : )))))))) 

Linç is loading tabi ki şaka ediyorum erkek çocukları hep böyle valla ben kimi gördüysem hiç uslusunu görmedim benim oğlumda büyüdükçe aynı oluyor 9 aylık ama durduramıyoruz :D

(5,261 puan) tarafından
Annelere bol sabir ilaci diyoruz o zaman canım rahat rahat tuvalete gitsem baska birsey de istemiyorum da is falan yapicaksam ya birlikte yapiyoruz yada uyitup hızli hızli yapiyorum
0 oy
(10,242 puan) tarafından
El açıp Allah a dua etmekten başka çare bilmiyorum :D biran önce buyusinler amin 
(5,261 puan) tarafından
Okul cagini bir gorsem sag salım biryerine birsey olmadan :)
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Dualar var arastirabilirsin
(5,261 puan) tarafından
Bir bakayim canım onlara
0 oy
(2,944 puan) tarafından

Ben bebeğini sokağa atmakla tehdit ediyorum yarım saat mum gibi oluyor. Artik bina göçmek üzere çünkü. Asla yapmak istemiyorum bunu ama mecbur kalîyorum başka çocuklara vericem diyorum oda bebeği olmadan duramadığı icin oturuyor. Yoksa sabah 7de koşmaya başliyor ama nasıl koşmak. Oyuncaklarını yere atiyor heryere çat çat vuruyor. Psikiyatrise dedim ben bunu yapiyorum yanlıs ama olmuyor başka türlü. Yanlıs yap diyemem ama yapma da demiyorum. Cünkü bende mecbur kalinca yapiyorum dedi :D

(5,261 puan) tarafından
Oyuncak oynayim havasinda degil ki nerde yaramazlik var onum pesinde :)
0 oy
tarafından
2.5 yas erkek annesiyim. Yani anlatilmaz yasanir. O kadar diyim... Varsa bir cozumu dinlemek isterim :D
(5,261 puan) tarafından
Rabbim bizd sabir versin insallah :)
tarafından
Amiiiin :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 289 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 393 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,320 puan) tarafından soruldu
0 oy