Ben doğum yapalı 6 ay oldu.
Arastirdim ilk 6 ay spor yasakmis. Karın kaslari açısından.
Şimdi merak ettiğim bı nokta var. Ben spora başlıyacam fakat. Bu doğumdan sonraki göbek.
Yağ mi kilo mu yani
Yoksa deri mi
Spor yapsam duzelirmi.
Gerginlesirmi karnım .
Bende karnim kotu görünüyor spor yapmak istedim internetden baktim sutu azaltiyormus enerji spora gidiyor o yüzden
Bende doğumdan sonra diyet yaptım ama spor yapmaya vakit olmadı zaten evin içinde git gel 5 dk dinlenemiyirdum göbek için mekik yap ben hiç yapamadim beni zorluyordu
Cnm bende iki doğum yaptım üçüncü yolda:) ben geciremedim ne yapsam çokta değildi azicikti ama erimedi bı turlu hamile kalmadan önce spor yapıyorum play storede kalça basen egzersizi vardı onu indirdim 60 dan elli altıya düştüm ama gitmedi o gobegim çok az vardı şimdide 68 kiloyum doğum yapınca sıkı bir spor bekler beni :)
Benim hamilelikten önce de göbeğim vardı düşün şimdi ne olmuştur )
Banu parlağın bebeği 3 aylık daha yeni başladı spora bende bidahaki ay başlicam korsede aldım korkmuyo değilim bişey olur diye
Aynı dertten muzdaribim bebegim 20 gün sonra 6.ayını bitirecek spor yapma ya vaktm yok hep uykusuzuz 60 o hamile kaldım su an 77 kiloyum 70 e düşmüştüm sutum epey azaldı derken yine geri aldım verdigimin bir kısmını çok dertliyim çok :(
Cnm yag tabakasi gitse bile sarkan deri biraz kalıyor tamamen sıkışmasını bekleme bence
Deri sarkması. 6 ay niye bekledin kuzum. Bn 40 im çıkınca baslycm spora. Şuan 10 kg verdim. Gebelikte bn almadım fazla kilo. Eski halime döndüm ama karnım hafif sarkık. Korse işe yaramaz emin ol egzersizz
Bnim hic karnim yok catlaklarda azaldi 2 ay oldu dogum yapali
bu karın olayi cok farkli girumcem 3 dogum yapti karnı sert ve kilosu yok ben bi dogum yaptm zayfladm tabi ama gobek kismim yumusak cok spor yaptm ozaman sertlesmisti ama sporda sabr isi 3 ayda pes ettm baskada yapamadm
Anacim ya ben ne yapayım evlendiğimde 50 kiloydum doğum yaptım 53 kaldım emzirmeyi bıraktım 57 çıktım sonra 57 kiloyla hamile kaldım hemde ikizlere karnım o kadar büyüdü o kadar gerildi ki anlatamam yani kocaman bir göbeğim oldu 67 kiloyla doğum yaptım birden 59 a düştüm ve göbekte kalan deri sarkıntısi inanılmaz canımı sıkıyor göbek desen öyle gören 4 aylk hamile zanneder eşim sıkıntı yapmıyor zaten sürekli kilo al diyordu ama böyle de giydiğin yakışmıyor dar bisey giyince göbek bi taraftan kalça bi taraftan çıkıyor ve çok kötü duruyor malesef ama ben ikizlerden dolayı başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum ki spor yapayım bu göbeğim gideceğini de hiç zannetmiyorum kayınvalidem 46 kilo göbeği yok ama göbeğindeki deri aşağı doğru sallanıyor o bölge görünmüyor bile o derece yani
1,486,273 soru
24,298,829 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın