0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ailevi sorunlar evliliğin verdiği sorumluluk üstüne eşimin ailesi'ne kültürüne alışamadım ve artık ruh gibi geziyorum beden sağ ruh yok kimseyle anlaşamıyor konuşamıyorum yaş aldıkça ıyıce çöktüm kimseyle uğraşmak istemiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Psikolojisi gerçekten bozuk insanlae bunu kabullenmez :) zor şeyler yaşayıp bunalmissin umarım hayatın olumlu şeylerle değişir 
tarafından
Zor kuzu ya herşey üst üste geliyor babamın ölümü aynî gün evladımı kucagıma aldım üstüne babam ölünce annem tek kaldı evlendim eşim Le sürekli tartışıyoruz hatta bazen eli kalkıyor bana bir anam var hala bu yaşta çalışıyor gitsem ona yük olacağım eşimin ailesine alışamadım kaynanam evime görümcem çocuğuma karışıyor eşim benı suçluyor üstüne hamile kaldım haftaya heran kürtaj olabilirşm bebeğin kalbi atmıyor en sevdiğim bana bir nevi sahip çıkan bir bacım var oda en uzak memleket e gidiyor kimsem kalmadı evlendim burda bir komşum bir arkadaşım yok ki onunla dertleşim öyle devam ediyorum
tarafından
Bak söyle düşün hayat ve kader herkesin farklı imtihanlarıyla  dolu . Kaynanan mi sorunlu şükret de ki Allah'ım beni bunlarla Sina daha kötüsü olmasın evlat acısı olmasın başka şeyler olmasn şiddet olayına gelince Allah yardım etsin ama şiddet kırmızı cizgim ona ne denir ne yapılır bilmiyorum
tarafından
Hiç birşey denmiyor kuzu ayrıl desen ne olacak hem o yürek hem o maddiyat yok kime el açıcam bu saatten sonra ki annem zavallı tek ev işlerine geliyor aksama kadar üstüne biz mi yük binelim evlat acısı yaşamadım ama şuan karnımda kese var ama bebek yok varsada bilmiyorum onun ayrı üzüntüsü haftaya doktor bakacak işte yoksa alacak buna şükür ama inan babam sağ iken bir fiske vurmadı bana evlendiğim adam ise vururken çekinmiyor
-Reklam-
0 oy
(729 puan) tarafından
Bende insanlara tahammul edemiyorum bircok insanla tanisiyorum konusuyorum biseyler ogrenmek benim derdim ama kimseden bisey ogrenemedim nerde okumus kulturlu insanlar var bir tek onlar benim kafama yatiyo bilgileniyorum onun disinda kolay kolay kimsenin sohbeti sarmiyo
tarafından
Kuzu burda kimse kimseyle samimi olmuyor ki herkes ya komşusuyla yada akrabasıyla o yüzden kimsem yok benim
0 oy
(3,246 puan) tarafından

Ya bu beeennn  vallahide billahide:ninja: 

tarafından
Sende bendensin o zaman desene  ( -̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷄◞ω◟-̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷅ ) (ू˃̣̣̣̣̣̣︿˂̣̣̣̣̣̣ ू)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 300 göst.
20 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Busranne (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 394 göst.
0 oy
11 cevap 659 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulgul5555 (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,653 soru

24,480,183 cevap

356,494 kullanıcı

...