Ben kıskanç bı ınsanım doğru ama yani gözüme fazla mı batırıyorum yoksa normal mı bılemıyorum . Bırde ben abartıyor oluyorum. EŞim genelde erkeklerin yoğun olduğu ulaşım daıresınde çalışıyor yenı ıkı senedır bayan var olablır çalışsınlar ne güzel buna dıyecek yok ama ben bı ıkı tanesiyle böyle aralar ıyı gıbı sezıyorum tam tersı ben olsam anladınız siz ne olır. Esım çok erkek var dıye wp gruplarında ya kendı resmını koyar ya oğlumla kendını. Bugunde durumuna oğlumla koymuş o kızlardan bırı memojı koymuş gülüyor gıbı. Bnmkıde o memojıye kalp gondermıs. Annem aramıştı şarjım bıttı onunkınden aradım . O sıra kaynanam mesaj atmış bırsey ıstemıs ben vereceğim ıcın yazayım dedım neyse çıkarken gördüm . Büyün hücrelerim harekete gectı. Daha öncede aynı kız bunlar bağış topluyor ıyı güzel bırsey sorun yok dekont atıp detaylı anlatıyor denkontta detay var gene benm ki begenı kalp atmış. . Ses etmedım o sıra ıkıncıye olunca delırdım.
Sen at kalp elaleme . Ben çalışsam elalemın evlı adamına memojı atmam veya tam tersı bı adam bana kalp atsa dedım.
Hemen ben öyle bı ınsan öıyım bak bu kaçıncı sen benı neyle suçluyorsun benı haksız çıkarmaya çalıştı.
Sen benım böyle bırseyi görüp uzulecegımı düşünmüyor musun neyın o senın nasıl aranız varsa bu sekıl davranıyorsunuz bellı dedım