0 oy
777 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,833 puan) tarafından
Benim eltinin evi aynı mobilya mağazası gibi maşallah çok güzel her gittiğimizde yeni bir eşya almış oluyor.bizim ev ise bütün eşyalar ayrı çünkü tek tek aldık kalabalık aileyiz hatta çocukların oyun alanı yok diye salonu ikiye böldüm çocuklara ayrı oyun yeri yaptım yani bilemedim hangisi daha hoş 

18 Cevaplar

+2 oy
(20,292 puan) tarafından
Ben boş ev seviyorum bir mobilya bir hali yeter aksesuar denilen şey benim için fazla fazla gereksiz hiç olmasın demiyorum. Ama evin salonunda mi oturuyoruz züccaciye dükkanında mi diye sorguladığım evler var benim üstüme üstüme gelir duvarlar o evde 
(11,824 puan) tarafından
Ahahah aradığım yorum
-Reklam-
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Allah sana da nasip etsin 
(2,833 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(11,012 puan) tarafından
Bacım içindeki eşyalar değil, o evde ne kadar huzurlu olduğun önemli olan. Boşver bakma gerisine
(2,833 puan) tarafından
Onun bir çocuğu var birde büyük biz çok kalabalık aileyiz herşeyi tek tek aldık o bütün eşyalarını takım aldı biz nerede uygun var onu seçtik
(11,012 puan) tarafından
Canım anlıyorum seni benim evimi görsen haline şükredersin. 2 el tüm aldık eşyaları, çok güzellerdi ama çocuklar mahvetti. Eşyaya bakma diyorum sana görme, sen çocuklarınla rahat mısın huzurlu musun ona bak
(2,477 puan) tarafından
Evlendik herşeyi istediğim gibi almıştım düğüne bi hafta kala eşyaları getirmediler parayida vermiştik sonra dava falan açıldı.
Neyse tabi boş ev yeni evlenmişiz bizde gittik iki koltuk aldik sonra borç harç gelmeyen esyalar derken çocuğumda olduktan sonra hiç mutlu olamadik gerçekten ve sonunda artik boşandık gerçekten eşya ne bilim eşya işte.
Şimdi ki aklim olsa gerçekten mutluluk ve huzur isterim güzelleştirmek insanın kendi elinde yeter ki huzur olsun.
(11,012 puan) tarafından
Eşya öyle ya da böyle yerine gelir iyisi kötüsü olur ama bak huzur olmadı mı istersen sarayda yaşa bi anlamı yok.
(2,477 puan) tarafından
Aynen öyle.
0 oy
(9,623 puan) tarafından
Bir düzen olan evleri bende çok seviyorum renk uyumu olmayınca göze cok karışık geliyo kalabalık olmayan sade ve şık olmalı heryer tıkış pıkış eşya olmamalı 
(2,833 puan) tarafından
Çok eşyası var ama hepsi aynı takım olduğu için göze batmıyor
(9,623 puan) tarafından
Benimkilerde takim değil yani düğün paketinde bütün takımlar aynı oluyoya öyle değil ama her oda aynı rengin tonlarında,yatak odami bi takım halinde aldım oturma odasını ayrı takım aldım hepsi kahverengi tonunda mutfağım bile yani hersey tam takım olmazin Grek yok ki zamanla bunu kendinde yapabilirsin
0 oy
tarafından
Şimdi anlamadım ne demek istiyorsun
0 oy
(20,908 puan) tarafından
Herkes nasıl rahat ediyosa öyle iyi
(2,833 puan) tarafından
Bilmiyorum bende istiyorum ama benim çocuklar kırar döker pek seslenmem haliyle öğle biblo gibi evim olmuyor
(20,908 puan) tarafından
Öyle ailelerin ya çocuğu yoktur ya çocuklarına baskıyla o eşyaları koruyolardir ya da çocukları asirinin aşırısı usludur. Son ihtimal çok düşük olduğuna göre. Bence sen kendi düzeninden devam et. Azcik büyüdükleri zaman yaparsın biblo evini
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Bende dekorasyon seviyorum ve hep düzenliyimdir elimde olanları en iyi şekilde degerlendiririm.
(2,833 puan) tarafından
Bende severim ama önce ihtiyaç diye düşündüğüm için hiç birşey alamıyorum
0 oy
tarafından
Benim evimde çok aceleye geldi alırken ama benim tek amacım içinde çocuklarımı mutlu huzurlu sağlıklı büyütmek gerisine takılma canim
0 oy
tarafından
Yani herkesin zevki valla bbende kalabalık ev sevmiyorum 
0 oy
(7,864 puan) tarafından
Bende tek tek aldım eşyaları ama hemen hemen hepsi bi renk kahverengi ağırlıklı benimde çok hoşuma gidiyor renk uyumu olan evler 
0 oy
(1,179 puan) tarafından
Bizde tayinciyiz diye doğru düzgün eşyamız yok olanlarda idarelik valla ne yalan söyleyeyim eltinin evi gibi evim olsun isterim hep özenirim
(2,833 puan) tarafından
Bende özeniyorum ne çıkarsa ilk o alıyor
0 oy
(3,885 puan) tarafından
Senin yenileria alma zamanın gelince onunkiler eskimiş demode olmuş olacak. Ayrıca kalabalık ve çocuklu evi son model döşemek kadar mantıksız birşey yok. Yeni eşya hem çocuğu hem misafiri hemde ev sahibini yorar. Dokunma çocuğum, orada yeme, burayı açma,orada oynama. Çocuklar illet olur. Giden misafirde diken üzerinde olur herzaman. 
0 oy
(13,982 puan) tarafından
İçinde huzur olsun eşya önemli değil 
0 oy
(213 puan) tarafından
Bnce yapabildiklerinle sahip olduklarına mutlu ol. Onun gücü yetmiş takım şeklinde almış. Senin yetmemiş alamamissin. Gücünüz varsa yeni alın ama yoksa üzülmeyin karşılaştırma yapmanın seni yipratmaktan başka bı faydası yok. Eşya insanı bı gün mutlu eder iki gün eder üçüncü gün sıradanlaşir. Ama bu şekilde kafaya takarsan her gün üzülürsün.  Boşver elimden gelenin en iyisini yaptım de gec
0 oy
tarafından
bende cok seviyorum oyle evleri ama bu biraz evin buyuklugune ve cocuklarin buyuklugune bagli
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Çok atmak istediğim eşyalarım var eski ev büyüktü bu evde heryer tıkış tıkış oldu esim istemiyor ruhum daraliyor minimal evleri seviyorum bende sadece mobilya ve hali olacak sus esyasi falan sevmiyorum 
0 oy
(440 puan) tarafından
Üst kattaki komşum bizimle beraber evlenmiş. Yeni hamile evi çiçek gibi ama kavga gürültü eksik olmuyor. Bizim esyalarimiz yarısı 2. El toplama ev gibi aynı ve dağınıkta 6 aylık çocuğum var. Evde huzur önemli eşyalar değil. Bugün hevesle bir süs alırsın yarın eşinin kafasına firlatirsin. Rabbim herkese sağlık huzur versin.
(4,387 puan) tarafından
insanların mutsuzluklarindan mutlu olmak gibi algıladım bu yazıyı.
(440 puan) tarafından
Asla öyle birşey yok. Komşum benim en yakın arkadaşım o ağlarken bende ağlıyorum sadece örnek verdim. O süs kafaya atma meselesini onlar için söylemedim genel anlamda söyledim.  Öyle bir karaktersiz değilim çok şükür.
(4,387 puan) tarafından
ben yanlış anlamışım o zaman
0 oy
(855 puan) tarafından
Çocukları biraz büyüt o zmn alırsınız cnm inşallah. Mesela bnm tüm kapaklar bantlı kenarları sünger yapışık. İlllaki beyaz eşyaları bile çiziyor. En güzeli olmasının bi anlamı yok şuan. O ev göze hoş gelir ama içindeki huzur da önemli.. sen kıyaslama kndinle boşver. Boşyere kndini üzmekten öteye geçmez. Rabbim daha güzellerini sana nasip etsin inşallah 
(2,833 puan) tarafından
Allah razı olsun canim güzel duan icin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 473 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 358 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 365 göst.
11 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 635 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,549 soru

23,694,808 cevap

311,255 kullanıcı

...