0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (2,602 puan) tarafından
Kızlar az önce komşum vardı benim kız 4 onunki 3 yaşında ama aşırı uyumsuz inatçı ve vur elli bi çocuk ufacık şeyden kavga çıkarır Allah var komşum çocuğun huyunu bildiğine kızar eder ona yapma onlar çocuk derim neyse az önce de geldi işte kahve yaptım bi çığlık onlar benjm kızın odasında baza var üst katta oyuncak var oynuyor benim kız neyse orda biblo oyuncak vardı kuzu annemin onu getirmiş bende hiç onu alıp da oyuncakların arasına kattığını görmedim kız yukardan bı atıyor benim kızın kafasına direkt şişti kızardı benim kızın hiç vur eli yok öyle korktum ki neyse vicky sürdük şimdi iyi 

Komşum da aldı vurdu tuttu kolundan geçirdi evine karşıya ama demedim niye vurdun ettin çocuğa diye üzüldüm çocuğa öyle yapınca. Sadece bı daha vurmak yok öyle oyun olmaz dedim parmak göstererek 

Siz olsanız kızar miydiniz böyle bı durumda ? Yani acaba söylediğim lafa kızdı mi kadın ? Yoksa çocuk öyle yapınca mahcup oldu da mı gitti anlam veremedim 

8 Cevaplar

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Çocuğun huyunu bile bile neden yanlız bıraktınız ki ikisini odada
(2,602 puan) tarafından
Vurmuyordu çünkü hiç sadece hemen herşeyde agliyor oyuncak başına inatlasiyordu
-Reklam-
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Mümkünse o tarz cocuklu bayanlarla arkadaş olmayın hatta uzak durun çünkü büyük ihtimalle ilerisi cocuklar yüzünden kavga çıkar 3 yaşında vurma atma desen bile anlayacağını düşünmüyorum çocuğun 
(2,602 puan) tarafından
Çok uyumsuz inatçı oyuncak başına kavga eden bı çocuk malesef
(2,299 puan) tarafından
Uzak duracaksın cnm o zaman yanyana getirmeyin çocuklarınızı bir iki derken bu sefer aranız bozulur sonuçta herkesin çocuğu kendine kıymetli
(2,602 puan) tarafından
Aynen kızdım aslında çok ağladı benim kız ama küçük diye ses etmedim
0 oy
(5,589 puan) tarafından
Sen gayet normal tepki vermişsin anneside garibim artık dayanamayıp vurmuş bazı çocuklar gerçekten anlamıyor bundan sonra yalnız bırakmayın Allah korusun başka şeylerde yapar sonuçta çocuk anlamaz iterde birşeylerde atar
(5,589 puan) tarafından
Gerçekten bazı çocuklarda inat fazlasından çok var
(2,602 puan) tarafından
Hemde nasıl mahvetti kadını
(5,589 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun inşallah ya
(2,602 puan) tarafından
Böyle öyle bı cigiriyo bazen var ya mahvediyor kadını
(5,589 puan) tarafından
Yazık ya üzüldüm valaha
0 oy
(14,696 puan) tarafından
istedigi kadar kizsin hanimefendinin cocugu hatali valla sirf kizacak diye cocugumu oldurtturemem Allah korusun kafasinda parcalansaydi daha kotusu olurdu bosver balik bastan kokar 
(2,602 puan) tarafından
Kadın bana kızmadı belki de çocuğa da çok kızdı
0 oy
(309 puan) tarafından
3 yaşındaymış çocuk kizsanda öldursende anlamaz ki keşke huyunu bile bile yalnız birakmasaydn
(2,602 puan) tarafından
Kız hiç vurmuyordu yani öyle bı sey firlatmiyordu
0 oy
(993 puan) tarafından
Ay sana inanmiyorum seninki 4 onunki 3 cocuklar yasit sayilir ayrica olabilir cocugun ne yapacaginin garantisi yok 3 yasindaki bir cocuktan da terbiye normal davranis bekleyemezsin benim cocugumun basina gelse guzelce anlatirdim cocuga atmamasi gerektigini annesi nadil 3 yasindaki cocugu dovdu ya yazik komple vicdansizlarsiniz sen de komsun da cok sinirlendim
(2,602 puan) tarafından
Ben ne vurdum ne dövdüm önce düzgün oku ondan sonra vicdansız de .çok inatlasip kavga çıkaran bi çocuk ama 2 yıldır komsuyuz hiç vurma huyu yoktu. Vurdu poposuna alıp da evire çevire dövmedi bı anlık sinirle
0 oy
(6,623 puan) tarafından
Çocuğa annesi vurdu dedin dimi. Iste yanlış çocuk yetiştirmek. maalesef . 

Kadın utanmistir ondan kalkmıştır 
(722 puan) tarafından
Çocuk her kendi istediği olmadığında anneyi örnek alıp karşıdakine vuracak ne yazikkki.
(2,602 puan) tarafından
Ben kalkıp da çocuğa vur demedim sesimi bile çıkarmadım sadece çocuğumu alıp balkona çıkardım. Sadece öyle vurarak oynanmaz dedim ben vurmadım annesi de bı anlık sinirle vurdu
(6,623 puan) tarafından
Şiddet gören çocuk şiddete meilli olur .
(2,602 puan) tarafından
Ben kimsenin nasıl çocuk yetiştirdiğini bilemem
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Bence çocugunun huyunu biliyor gözünüzün önünden ayırmasaydınız keşke bence arkadaşınızın çocuguyla dhaa çok ilgilenip bazı şeyleri daha çok anlatıp göstermesi lazım ki karşı tarafta da çocuk var evet çocuk bilmeden veya oyun diye yapto ama ya siiznde çocugunuza birşey olsaydı karşı tarafta vicdan azabı çekerdi bence arkadaşınız çocugunuzun yaptığı davranıştan rahatsız oldu da gitti 
(2,602 puan) tarafından
Evet çocuğa kızdı çekindi utandı gitti vurma dedim ama vurdu inşaallah gidince dovmemistir

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 930 göst.
0 oy
13 cevap 548 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,222 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (996 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 463 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gul2528 (456 puan) tarafından soruldu