Iyi akşamlar kızlar kızım su kaç gündür hastaydı soğuk almıştı öksürüyordu doktora götürdük ayrıca ishali vardı günde 8 10 kere falan ilaç verdi doktor iki hafta sonra tekrar getirin vücudu enfeksiyon kapmış ilaç tedavisi fayda etmezse yatırabilirim dedi kilo olarak gelişim geriliği var dedi ve gözlerinde kayma vardı sürekli de.ngesiz eşime söylüyordum götürelim doktora diye hep sen çocuğu laflarınla hasta ediyorsun iyi iste neyi var diyip durdu sorumsuz herif simdi ben doktora goturecem de buraya da sormak istedim kayma olunca hemen gözlük mü veriliyor kızlar
S.a canım
Beni burda hemen hemen herkes tanır beni ve gözlüklü prensesimi kızım 8 aylık, 3.ayından sonra gözlerinde kayma meydana geldi dr götürdüm ve bişey olmadıgını 6.ayından sonra devam ederse tekrar getirmemi söyledi. Kızım 5 aylık olmuştu ve gözleri hala kayıyodu ve ilerlemişti. 5 aylıkken tekrar dr götürdüm ve gözlerinde gerçekten kayma oldugunu gözlük takması gerektigini söyledi. Eger gözlükle düzelmezse 1 buçuk yaşından sonra ameliyat olmak zorunda kalıcak. 5. Ayından beri gözlük kullanıyoruz şuan 8 aylık ve 9 aylıkken kontrolümüz var eger gözlerde düzelme varsa numarası düşecek düzelme yoksa numara yükselcek. Şuan 4 numara gözlük kullanıyor. Gözlügünü camlarıyla birlikte 1,100 tl ye aldık en uygunu oydu çünkü. İlerde degişicem inşallah. Sana demem o ki sakına sakın kimseye aldırış etme götür baktır. Ben kızım 2 aylıkken farkettim ve herkes bekle diyip durdu ben dinlemedim ve iyiki de dinlemedim. Şuan kızım gözlükle gayet iyi bakıyo gözlük varken kayma yok ama gözlügü çıkarınca gözleri kayıyor malesef. Rabbim şifa versin ❤️
Bence götür emin ol iyice boşver sen adamı biz analardan başka ilgilenen olmaz bebelerle sen git bi götür baksınlar iyice gözlük vericekler tanıdık var ojunda kızı böyle olmuş gözlük verdiler
411,784 soru
12,396,205 cevap
44,174 kullanıcı