Eminim bunda da linç yiyeceğim ama lütfen kötü bir şey yazacaksaniz yazmayın çünkü yazdıklarımı üstünüze aldığınızı gösterir.
Burayı açtım çünkü kimseyle paylasamadigim dertleri yazarım, kafama takılan şeyleri anlatırım, teselli bulurum falan demiştim. Sonra ne yazsam olumsuz tepki aldım. Kaç post kaldırdım bilmiyorum. Üzüldüğüm, takıldığım şeyleri yazdım. Saçmalıyorsun, gereksiz şeyler düşünüyorsun, bu da mı dert, .ptalca şeyler vs hakaretvari yorumlar aldım. O kadar şaşırdım ki. Yani gerçekten bunları paylaşacağım insan yoktu. Ve kötü bir şey de yoktu. Ayıp bir şey yazmadım. Birine zarar vermedim. Sadece kendime dert olan şeyleri yazmak istedim. Ve onlarca onlarca yorum geldi. Yani neden kötü hissettiğini yazan dertlenmis birine bu kadar sert yaklasiyorsunuz? Zaten üzüntülü birine ağır şeyler yazmanın onu daha da kötü bir hale sokabilecegini hiç mi düşünmüyorsunuz?
Sonra dedim. Tamam bundan sonra derdimi tasami yazmayacağım. Ivır zıvır konuları yazayım ya da iyi konulardan bahsedeyim.
Heves ettiğim bir şeyi yazıyorum. Aman çok saçma gereksiz israf vs vs vs. Yine kötü hissettiren bir sürü yorum. Hoşunuza gitmiyorsa neden geçip gitmiyorsunuz? Yani illa yorum yapmanız mi gerekiyor? Şey mi diyorsunuz o buraya yazdıysa hevesini kırmak kötü şeyler yazmak benim de hakkımdir?
Cidden böyle kötü olmak, heves kırmak ya da insanların dertlerini böyle küçümsemek anlayış göstermemek kırmak üzmek sizi yormuyor mu? Nasıl yaşıyorsunuz böyle?
Artık paylaşım yapmaya çekiniyorum. Yine acaba nasıl tepki alırım diye. Hele yorum sayısı artmaya başladı mı daha da korkuyorum eyvah çok kişi görecek kim bilir ne kadarcolumsuz yorumlar gelecek diye.
Cidden hep mi böyle davranıyorsunuz yoksa burada isimsiz anonim olmak kalp kırmayı daha mı kolay hale getiriyor?