Dün bırı nişanlı... Dıgerı surıyede asker kardesım bana gelecektı.... Üç kere yaptıgım ıslak kekın vıkolata sosu dıbıne yandı ve başka sos yoktu soğudukça yanık kokuyor buram buram :) . Maraş kısırı ıstedıler ozledık dedıler.. Onu yaparken sıvı sumak yarım sıse bır döküldü Allah'tan halıyı kaldırmıstım makınada yınabılır serdım yere... Ama o eksı çok pahalı ve yarısı zıyan oldu:( yemek yerken oglum bırden bardagı düşürdü esımın tabagın kenarına geldı ayran döküldü . Meğer tabagın kenarı atmış esım agzından çıkardı ıkı parça benım tabagımda olsaydı damagıma batardı agzı kesılmedı şükür.. Sonra çay içmeye çıktık sahıle çay döküldü :) :) eve geldık halıya ısemeyen kızım üstüne ve halıya kadar ısedı o da makına da yıkanan halı... Oglumun altını actıö elımı yıkadım bez baglayacaktım elımı yıkadıgım arada halıya ısemıs bır bagırık... Dayanamadım kardeslerıme dönerek soyleyın bana hangınız de karayıp korsanlarındakı kara ıncının laneti var dedım:) :) ayyy ne gündü .. Pasta yedırmedım hala dolapta:) :)