0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,678 puan) tarafından
Kızlar ya bu ara çok gözüm korkmaya başladı gerçekten çok mu zor 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Anam sen Hamile miydin kız 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Alışınca kolay :D

0 oy
(472 puan) tarafından
Ben 10 yıl sonra üçüncüyü düşündüm canım ister istemez hamilelikte zor geçiyor araya çok mesafe koyduğum için
0 oy
(12,806 puan) tarafından

Yooo çok rahat :'(

(1,678 puan) tarafından
Deme ya
(12,806 puan) tarafından
:) şaka bir yana ilk başlarda zor oluyor şimdi kimseyi kandırmaya gerek yok helede gazlı uyumayan bebek ise diğer çocukla ilgilenemiyorsun doğru düzgün ama avantajları çok mesela çocuk biraz büyüyünce gerçekten birbirlerine arkadaş oluyorlar beraber oynuyorlar paçana yapışıp benimle oyna diyen çocuk olmuyor çünkü sana çok da ihtiyaçları olmuyor oyun bakımından parkta olsun evde olsun
2.çocuklu hayat bir süre sonra daha da rahat daha da güzel
(1,678 puan) tarafından
Ayy bu biraz rahatlattı Allah razı olsun
0 oy
(6,234 puan) tarafından

Olmeyi bayilmak sanmak gibi:)

(1,678 puan) tarafından
Gerçekten mi ya
(6,234 puan) tarafından
:)) bu kisinin kendink nekadar dibe cekebilme potansiyeliyle alakali. Benim icin insan gbi yasamak onemli degil ben kendimi ccklara adarim bir dk bos vaktim olmasin iki dk oturup dinlenemeyim benimicin harala gurele hengame kosturma hic bitmesin surekli. Ciyak ciyak cck diriltisi cekim  ben sorunsuz yasamayama
 Kendime bakmasamda olur.  Benim icin onemli olan ccklar ben disimide frcalamam yeri gelir sacimi tariycak vaktim de olmas surekli sisko sisko lohusa modda yasarim. Memelerim emzirmekten dizlerime sarksa da olur geceleri uyumasam benim icin onemli degil  gece is guc yapar. Gunduz bebek balarim diyebilen  pes pese her sene bir cck dogurur. Yada maddi dururmu iyidir ise gice yemege temizlige her ccga ayri bakici olur kendisi bebekleri bi iki sevmeye alir oynar kaliteli zaman gecirir zengin hayati olur. Ozaman dogurur bence:)

. Ben sahsen iflas eden acun ilicali gbi oldu hayatim 6 sene sonra kazayla hamile kaldim. Tam insan gbi yasamaya. Baslamistim tm hayatim tepetaklak oldu . Acunu dusun nekadar lux icinde para kavrami yok. Sonra birden iflas etse birden bir ekmek bulamayacak maddi durumda olmasa nasil olur.

Yada okursun okursun doc dr prof ordinaryus olursun sonra birden seni en dibe cekerler . Anasinifi seviyesine iner tum kariyerin . Harfleri sekilleri ogreneceksin derler sana.
(6,234 puan) tarafından
Kiz ilkokula basliyor oglan 15 aylik gecen hafta iyum haftasiydi sefil sefalet rezillik cektim. Surekli kucakta . Huysuz aglio zirlio yakam paci yirtio bi koseye gecip emzirmeye calisiom kiz trip atio herkesin annesi yaninda sen kardesimle ugrasion diye annemlerde aksi gbi koyde ufagimi brakamadim. Sefalet icinde bir gafta gecti bakalim bundan sonrasi ne ola
0 oy
(13,877 puan) tarafından
Tamamen sana bağlı bence ya

Kızım 16 aylık olacak altıncı aydayım şükür daha zorlandığım bi şey olmadı yetişiyorum 

Doğunca yaşayıp göreceğiz bakalım 
(1,052 puan) tarafından
Zaten mesele doğduktan sonra başlıyor rezillik üstüne rezillik cekiyorsun
(13,877 puan) tarafından
Her çocuk farklı sen sorun yaşadın diye benimkinın de oyle olacak halı yok ☺️
(1,052 puan) tarafından
Gazdi atakti  bide disti bunlar başlı başına sorun tek çocuk olsa inan rahat ama ikisi ile ilgilenmektedir zorlanıyor insan yetişemiyor bide kıskançlık oluyor annenin ömrü gidiyor doğduktan sonra sorarım sana nasılmış diye :):)
(13,877 puan) tarafından
Şükür kızımın gazı hiç olmadı diş hep çilktıktan sonra gördüm ☺️
Bi kabızlığı var o da kaç yere götürdüm her şeyi yolunda bana çekmiş
Kırkım çıkınca başladım doğuracam erkek bebek diye diye şükür nasip oldu
Ablası gibi uslu olmazsada bal gibi çekilir ♥️
(1,052 puan) tarafından
Maşallah o zman ya
0 oy
tarafından
Korkunun ecele faydası yok 6 ayık kaldı :D
0 oy
tarafından
Benimde gözüm çok korkuyor söyle düşünüyorum mesela dışarı cikacam 2 cocuklq tek uğraşacam markete gir 2 çocuk o yüzden kızımı büyütüp serbest olunca anca 2.yaparim şuan kızımla zor cebellesiyorum her yerde 
(6,708 puan) tarafından
Yok canım cok kolay hemen yap hiç bekleme ಠ⁠益⁠ಠ
tarafından
Yok anam kalsın sjsjsjs evde pek durmayı sevmem 2 çocuk olursa kalpten giderim direk düğünler var olmaz olmazzzz 5 sene sonra sjsjs
(6,708 puan) tarafından
Gezme söz konusu olunca iki çocukla bende durmam evde falan sjsjjs
tarafından
Ahaha knk senin bebeler büyüdü benim kız 19 aylik iki bebekle ben tek başıma asla baş edemem ki herif ztn 1 gün izinli oluyor tanidik yok birsey yok bu cuma kontrolüm var herifin izin yok şimdiden nasıl olacak diye düşünüyorum:/
(6,708 puan) tarafından
Doğru balım benim annem falan yakın bakma bı kaza sonucu ikinci oldu yoksa bende daha düşünmüyordum rabbim verdi başımız gözümüz üstüne
tarafından
Yaaa gene biri yakınımda olaydi belki yapardım 2.kardes kardeş buyurlerdi malum tek olduğum için eşimin bile düzgün yardımı dokunmuyor :))
0 oy
(549 puan) tarafından
Çok zorlanıyorum valla çok zor ,şuan eşim senelik izinde çalışinca nolcak bilmiyorum.kiskanc kızım 3 yaşına girdi.ya valla kolu bacağıni çekmesini tut. Eşya firlatmalar , uyutuyorum diğer odaya koyuyorum firliyo üstüne zıplıyor yakalamak için yada bacağından çekip cekiyo
0 oy
(135,555 puan) tarafından
len zorda lafmi anlatilmaz yasanir 
tarafından
Puhahahaaaaa ☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 432 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu