+1 oy
710 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

O kadar zor şeyler yaşadım ki … Evlenirken  hamileliğimde lohusalığımda ama eşim hiçbir zaman beni manevi psikolojik olarak hiç yalniz bırakmadı :) Hep bana aynı gözlerle baktı saygı sevgi aşk güven yeri geldi benim haddımı aştığım zamanlar oldu yeri geldi eşimin haddını aştığı oldu ama bana verdiği sözleri hep tuttu beni kaybetme korkusunu aşkını hep bana hissettirdi yeri geldi birlikte çok zor şartlarda kaldık ama eşim her zaman herşeyi benim için kolaylaştırdı elinden gelenin hep en iyisini yapmaya çalıştı ve hala yapmaya devam ediyor nice paralar döküp en iyi psikoloğa da psikatriye de gitsem hiçbir zaman onun verdiği iyileşme etkisini göremeyeceğimden eminim ve dünyanın en mucize şeyi oğlumuza birlikte sahip olduk o en iyi babalardan biri oldu babasından böyle güzel şeyler görmemesine rağmen kendini aştı ❤️babalar dedim çünkü ilki benim babam her zaman❤️ :) şuan zor bir hayatımız var ama birbirimize bu zor hayatıkolaylaştırabılıyoruz  Allah a bana bu şekilde bir hayat  bahşettiği için her zaman şükür ediyorum teşekkür ediyorum sahip olduğum ve olacağım herşey için ❤️

Sizin de eşiniz hakkında güzel düşüncelerinizi merak ediyorum böyle şeyler okumak çok hoşuma gidiyor :) mutlu oluyorum 

22 Cevaplar

0 oy
(859 puan) tarafından
Kocamı ve çocuğumu ne zaman ovsem sonu pişmanlık :) Rabbim herkese hidayet versin çok ama çooooook zor günler geçirdik ben ne zamanki kuldan değil Allahtan istedim o zaman düzeldi herşey Rabbim düşmanım olsa kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin çok zor çünkü 
-Reklam-
0 oy
(13,800 puan) tarafından

Eşimin bazı huylarına kızsam da aslında kötü düşünmediğini biliyorum sadece duygularını dışa vuramiyor.

Hamileligimde olsun özellikle doğumdan sonra bebek bakımına onkadar çok yardımcı oldu ki hakkını asla ödeyemem kızım 16 aylık oldu hala kucağına alir kendi yedirir ver ben yedirim sen yemeğini ye desem de vermez sadece kendi düşünemiyor şu işi yapiver desem yapar ama  :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 760 göst.
20 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Gülbaharalt (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 773 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 333 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.