0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Aklım almıyor ya nasıl bir adalet bu :'(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
S........ öyle adaletı ya yeter bu ne ya valla yeter be
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neyyy serbest mi bırakılmış 
tarafından
Haberlerde okudum.canim netten
tarafından
Allahim yarabbim ya nasıl bir adalet
0 oy
(416 puan) tarafından
Annesi itiraf etmiş eşi cezaevinde yasak aşkdan bebek olmuş kimseye söyleyemedim için annemle böyle plan yaptık demiş pislik adi hem kocasını aldatmış hemde o masuma kiymis cani
0 oy
(450 puan) tarafından
Şaşırdık mı tabiki hayır 
0 oy
tarafından

Rabbimin gazabı hepsinin üzerine olsun, Rabbim soracak hesabını caniler

0 oy
tarafından
Tutuklansalar ne yazar ki canım o meleğin yğzüne bakıpta vicdanı sızlamadıysa müebbet yeseler ne olacak zaten o kadın o.... yapıpta kocasına ihanet edenden ne beklersin ki ben bu dünyada cezaevlerini artık ceza olarak görmüyorum asıl ceza öbür dünya rabbimin adaletinden şaşmammak lazım 
0 oy
tarafından

Yaaa aklım almıyor nasio bı bebegi canlı canlı ... !!! Ya o bebek için dojtorl doktor gezen varken!! 

Of dün haberi gördüm içim gitti okadar savunmasız lar ki:( ben çocuğumu emzirirken bile acıkır olurmuş nasıl ağlıyor için çiz ediyor verirsen doyar vermezsen aç kalır diyorum nasıl kıyıp ta canice şeyler yapıyor kar:( o....r...s....b...u madem öyle bo..k yapacaktın aldirsaydin madem böyle az mı günaha girdin??? .Bu hayatta adalet oomabilir ama Allah in adaleti şaşmaz... !! Rabbim böyle insanlara toprak bile nasip etmesin!!

(416 puan) tarafından
Rabb'im başımıza bu yüzden belalar veriyor gerçekten çünkü insanlarda vicdan merhamet yok maalesef
tarafından
Rabbim ne yapsa haktır insanlara!
(416 puan) tarafından
Ben vanlıyım Van depreminde Kızılay çadırlarını çalıp parayla sattılar bize

Ve Antalya yangınında parayla sattılar herşeyi yani ne ara insanlar böyle ahlaksız pis oldular
tarafından
Herşeyden bı çıkar sağlamak niyet . Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Benim Vanlı çok sevdiğim arkadaşım var   o depremde onlardan birine bişey oldumu diye çok merak etmistim
(416 puan) tarafından
Evet Allah bidaha yaşatmasın gerçekten çok zordu ben hayatımda ilk defa deprem yaşadım gerçekten korkunçtu
0 oy
tarafından
şaşırmadım kii...

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 676 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 717 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 945 göst.