0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (1,881 puan) tarafından
Kizceler gecen hafta açıldı 1. Sınıflar bugün de ilk gün gibi gittik okula oğlumu oturduğu yerden kaldırıp kızını oturttu kadının biri. Sen oturan cocugu niye kaldiriyorsn öğretmen zaten ayarlayacak dimi yerlerini. Bana geldiler tabu uslupsuz oldum uslubum karşımdaki kişiye göre sen anlycak biri olsan zaten cocugu kaldrmazsin dedim. Yapmayın anneler aranızda varsa karşınızdaki çocuk ben kimsenin çocuğuna ordan kalk şuraya otur demem kırılır mı üzülür mü düşünürum yokyere gerildik

2 Cevaplar

0 oy
(5,500 puan) tarafından
Benim kızım her sene aynı kız ile oturuyordu bugün başka bı çocuk geçmiş kızım arka sıraya oturdu kalk diyemeyiz öğretmen zaten ayarlar ve sosyallessinler zaten kendilerine karar vermeliler
(1,881 puan) tarafından
Oyle tabi bunlar 1. Öğretmen ayarlar sen nie kaldırıyorsun çocuğu
(5,500 puan) tarafından
Kaldirmadim arkaya oturttum
(1,881 puan) tarafından
Sana demedim kiz bahsettiğim kişi ye dedim
-Reklam-
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Keşke başta hakaretle uyarmak yerine tatlı dille söyleyip geri çocuğunuzu oturtsaydınız. Israrcı olursa sertleşirdiniz.
(1,881 puan) tarafından
Sordum benim çocuğumu siz mi kaldırdınız die ters ters evet dedi ya da ben öyle algıladım k.bakmayin die o açıklama yapabilir di kiz az bile söyledim akşam bekliyorum ki baba bulaşsın daha çok söyleyim

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 956 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 52 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (927 puan) tarafından soruldu

405,556 soru

12,151,236 cevap

36,569 kullanıcı

...