Kızlar benim eşim narsit bi insan sürekli konuşmya çalışsam beni dinlmex bardak kırsa sen yaptın diyen insan bende çok vicdan var aşrı vicdanlı yım yaptığı tüm kötülükleri Altan alanım sonuçta oğlumun babası dedim bize bakıyor paramızk eksik etmiyorum dedim geçecn burda kızın biri ses kaydı yaptım herşeyi öğrendim dedi bende gidip aynını yaptım kocam arkdaşıyla ilk defa özbek kadınla ilişkiye girmiş sonra eve geldi benimle ilişkiye girdi bende bnu sonra öğrendim ona bişi demedim zatem narist oldğu için beni hep aşalıyan biri sonra bu ses kayıtları ablamın kep top kalmış oda dinlemiş arkdaşnı arayıp söylemş demiş böyle böyle oda demiş gece gidelim kardeşin açsın ses kaydı tertemiz dövelim evden yaka paça atalım demiş bende yok dedim sakın yapmayın ablam dio seni aşalıyan başkalarıyla ilşkşye giren sonra sana yapışan birni nasıl afedeceksin nasıl koyuna girersin bana bağırıp çağrısı bemde o dayak yerse çok vicdan yapıp ağlyan biriyim düşmanım olsa oturp ağlarım sizce hak edermi bu kadarrnıda