0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,382 puan) tarafından
Çok zayıf hatta zayıflıyor tahlil verdi şükür temiz ama kilo almıyor yanımda çöp adam gibi millet diyor evlilik yaramamış sana diyor resmen yemesi de maşallah iyi seçmezde hatta çoğu gece de yer ama yok ben bu adama nasıl kilo aldırayım kızlar yardım edin 

10 Cevaplar

0 oy
(14,638 puan) tarafından
Yaradılışı öyledir 

Eşimin ark öyle çok zayıf yemesi iyimiş ama kilo almıyormuş 
(2,382 puan) tarafından
Buda kaç yıllık evliliğiz iki kilo zar zor aldırıyorum bir bakıyorum yıne zayıflamış
(14,638 puan) tarafından
Az mi yiyor yemek
eşim de  evlenirken 60 kiloydu şimdi 74 yap bağladı karın çevresi çok yemek yiyor :)
(2,382 puan) tarafından
Yok bacım maşallah yer hele de sevdiği yemek varsa makarnayı bile ekmekle yer ama yok yok zayıf almıyor kilo ya azıcık göbüşü çıksa mutlu oluyorum ama yok tam 72 kilo oluyor bir bakıyorum yıne 69 olmuş acaba şeker yüzünden falan mı bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,810 puan) tarafından
Spora gittimi peki cnm çevremde kardeşim dahi spora gidince belli oldu aldgi ayrıca geçen annemlere gittim dolapta supradin focus gördüm oda iştah açıyor diye biliyorum bunları da deneyebilirsin
0 oy
(9,992 puan) tarafından
Tüm kadınların hayalini eşin yaşıyor yiyip yiyip alamamak:)) genetik olabilir mi bazı insanlar öyle hasta falanda değiller genetik ama eğer tiroidlerine bakmamissa inada baktirsin
(2,382 puan) tarafından
Kuzu bişeyim yok benım diyor ama valla yüzü gözü çöktü bâzen bakıyorum çocuk gibi kalmış
0 oy
tarafından
Benim eşimde aşırı zayıftı şimdi ooo çok aldı. Ama kuzenimde öyle olmadı evlenince alır diye umduk aşırı zayıf çünkü alamıyo.. herkesin bünyesi bir olmuyo. Ya metabolizması hızlıdır  tiroidleri hızlıdır.. 
0 oy
tarafından
Metabolizma yaşı kaç demekki çok hızlı çalışıyor 
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Bizim bintanidigimiz cocuk oyledyi. İmsulin ignesini olmayinca dal gibi oluyodu. Tedavi goruyodu
0 oy
(5,205 puan) tarafından
Enistemde diyabet hastası ve çok yiyor kilo almıyor,almaz canım ne kadar ugrassanda o hastalığından olan birşey eniştem bildim bileli zayıf 60 yaşına geldi hala zayıf 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Eğer şekeri düzensizse ve yüksek değerler goruosa oda zayıflık yapar 
0 oy
(340 puan) tarafından
Ablamda tip 1 hatta o öğreneli 7 8 sene oldu. Çok zayıftı kilo almak için çok yemeye başladı. Yedikçe daha çok zayıfladı. Sonra şekeri bir yükseldi tahlil vs. Tip 1 olduğunu öğrendi. 
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Benimkide öyle maalesef kilo aldırtmıyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 80dlk_bassari (2,569 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 383 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvnuraldan (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Defneyle (20 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,951 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...