0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
.....

4 Cevaplar

0 oy
(3,316 puan) tarafından
Bosuna diğerlerine para vermişim diyorum memnunum 
(177 puan) tarafından
Diğerleri dediğin hangi markalardi mesela
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle çok memnunum. 9 aylıkken almıştım şuan 14 aylık hala daha kullanıyor. 
(177 puan) tarafından
Bende chicco kullanıyorum da degistiricem tatildeyken bi süre yıkamadım pipet kısmı küf oldu yıkıyorum çıkmadı makineye attım yine olmadı
tarafından
Allah Allah ilk kez küflendiğini duydum. Dediğim gibi gayet memnunuz ama sadece çok ağır geçen kızım ayağıma düşürdü o an gözlerim karardı, yaşamı sorguladım. O yönden dikkat etmek lazım.
(177 puan) tarafından
Chicco marka öyle oldu zaten zaten sürekli de içinde su oluyo yıkamasam bile yıkıyomusun sen
tarafından
Eeee yani. Nasıl kendi bardağımı sürekli değişiyorsam her yemek yedikten sonra yıkıyorum. Ucunda kalan yemek artıkları filan oluyor diye.
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Evet canım güzel kullanışlı ama ağır biraz. Su olunca bir de iyice ağır oluyor dikkat etmek lazim
(177 puan) tarafından
Chicconun kini kullanıyorum da o daha ağırdır canım ya
0 oy
(13,717 puan) tarafından

Bazen akıtıyor benim o da benden mi kaynaklı bilmiyorum ama onun dışında sağlammış baya  :)

(177 puan) tarafından
Pipetin içinde kalan Her türlü akiyo zaten chicco kullanıyorum bende şu an ama pipetin içinde olmayınca hic akmiyo
(13,717 puan) tarafından
Pipetsiz canim benimki içinde silikon tikac var galiba kızım yere attıkça o oynuyor ondan sızdiriyor
(177 puan) tarafından
Hee olabilir gevşiyodur belki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 238 göst.
0 oy
6 cevap 288 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Busra3509 (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
23 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 820 göst.
14 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,071 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...