0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,052 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oglum 21 aylık gündüzleri zorla sa olsa 45 dk yada 1 saat uyuyordu bugün hiç uyumadi sabah 8 de kalkar akşam 9 veya 10 gibi yatar gündüz uykusunu ne zman birakti yani sabah kalkti akşam yatti

11 Cevaplar

0 oy
(2,910 puan) tarafından
18 aylık olduktan sonra tek uykuya geçtik ara ara iki kere uyuduğuda oluyor çok yoruldugunda falan  gece 10 buçuk 11 de uyur  sabah  9:40 10:30 gibi uyanır 
(1,052 puan) tarafından
Suan kac aylık isiniz biz gündüz uykusunu bırakacak gibiyix
(2,910 puan) tarafından
24 aylık
-Reklam-
0 oy
(1,523 puan) tarafından
14 aylık kendi kendine gecti
(1,523 puan) tarafından
Evet gündüz uykusunu söylüyorum zaten ama şuan ssadece öğlen uyuyoruz
(5,274 puan) tarafından
Oglen uyksuundan bahsediyo zaten. 2 uykudan tek uykuya ne zaman gectiniz demiyo. @Zelihaanne sizin bebeginizz oglenleri uyuyomus zaten.
(1,052 puan) tarafından
Gerçekten anlatamam bir türlü çoğu kişi yanlış anlamis
(5,274 puan) tarafından
Hic kimse dogru anlamamis ki :D
(1,523 puan) tarafından
Tövbe tövbe neden anlamadım ben
0 oy
(2,109 puan) tarafından

Çok iyiymiş 22 aylığız en erken 12 de uyur 10 bucuk 11 arasi zorla kaldiririm kaldirmazsam 12 ye kadar yatar gündüzde maşallah iki saat uyuyor bir saat kesin 

Ne zaman geçtik onu hatırlayamadım 
(1,052 puan) tarafından
Gündüz uykusunu ne zamn bıraktınız diye sormuştum  bizde tek uyku yapıyorduk ama şuan hoc uyumadı
(2,109 puan) tarafından
Hi pardon ben ne zaman tek uykuya geçtiniz diye anladım : D
(1,052 puan) tarafından
Ay bizde erken geçtik tek uykuya 1 yaşında idi sanirim
(2,109 puan) tarafından
Heralde o civarlar olabilir bizimde
Ama günde mutlaka uyuyor ihtiyacı var sanırım uyumazsa eger hem huysuz oluyor , hemde aksam yedide yatıp bir saat uyuyup geri kalkıyor ee tabi sonra sabahlar olmasın
(1,052 puan) tarafından
Ne yaptım isem uyutamadim umarım yedi uyumaz sonra bize de sabahlar olmaz
0 oy
(1,373 puan) tarafından
32 aylık oğlum bugün ikinci uykusuna yattı şuan uyuyor ama sabah 6 da uyandı 10 da uyudu 12,30 uyandı yarım saat önce yine uyudu 
(1,052 puan) tarafından
İyiymiş acaba bizim ki neden uyumak istemiyor umarım bırakmaz
(1,373 puan) tarafından
Aynen küçük sizinki daha bazen benim oğlum da uyumak istemiyor ama yatırıyorum zorla uykuyu bırakmasın diye sürekli iki uyku yapmıyor hatta öğlen uykusuna bile yatmak istemiyor ben zorla uyutuyorum anne mama diyor anne çil diyor sürekli yataktan kalkmak için bahaneler uyduruyor bazen ağlama krizlerine bile giriyor uyumamak için ama ben 4 yaşa kadar tek uyku yapmayı düşünüyorum inşallah bakalım zaman neyi gösterecek
0 oy
(9,843 puan) tarafından
3.5 yaş halen uyuyo bazen. Ara ara öyle birakcak gibi oldu bizimde ama bırakmadı kendi uyumak istediğinde söylüyor 
(1,052 puan) tarafından
Umarim bizim ki de bırakmaz yoksa işim çok zor
(9,843 puan) tarafından
Ara ara uykuya direndiği çok oldu ben de israr etmedim geçici dönemdir
(1,052 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
26 aylikken birakti su an asla gunduz uyumuyor hastalik vs durumu yoksa.

Su an 29 aylik aksam 8-9 arasi yatip sabah 8-9 arasi kalkiyor.
(1,052 puan) tarafından
Erken bırakmış sizin ki de umarım şimdi bırakmaz yoksa işim çok zor
tarafından
Cok erken birakti evet allahtan yatis kalkis saatleri duzenli
(1,052 puan) tarafından
Bizim ki de düzenli.idi ama bugün ne olur bilemiyorum
tarafından
Bazen gunluk duzenden sasabiliyolar ya bir gunde birakacagini sanmam bir muddet takip et bakalim nasil olacak gidishat
0 oy
tarafından
8 uyanış 12 uyuma 3 de uyanıyor  8 de uyor aksam 18 aylık gece beslnmsi yok 7 aylıkken tek uykuya düştü 
(1,052 puan) tarafından
Bırakmasını sormuştum da sızım de erken başlamış
tarafından
Tek uykuya  7 ayliken basldik  canm  4 ayliken  belli bu duzen  devam
0 oy
(14,123 puan) tarafından
4 yasinda hala uyuyor uyumadigi da olur ozaaman zorlamam kucugum de 20 aylij oda uyur 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Sabah 6-7 arası uyaniyo akşam da en geç 10 da uyumuş oluyo gündüz 1.5-2 saat uyuyor kızım şuan 26 aylık bence gündüz uykusunu bırakması için erken daha 
(1,052 puan) tarafından
Bizim ki de sabah 8 de kalkıyor sanırım o yüzden bugün uyumadi bakalim ne olacak
(3,505 puan) tarafından
Çocuklar uyumadigi zaman hem huysuz hemde günün yorgunluğu olduğundan gece de rahat uyuyamiyolar inşallah gece rahat uyur gündüz de uykusunu yapar
0 oy
(5,274 puan) tarafından
Benim bebegim de 22 aylik. Yaklasik 1 aydir oglen ve aksam uykularina direniyodu. Saatlerini duzenleyince tekrar oglen 2 saat uyumaya basladi.

Sabah 7 en gec 7:30 da kaldiriyoru. Genelde kendisi 7 civari uyanir cok nadir 8 e kayar saat. 8 de kalktigi gunler oglen uyumak istemiyo. 

7 de kalkinca oglen 12:30 da uyumus oluyo. 2 saat uyuyo bazden 2.5 saat. En gec 3 gibi kalkiyo ya da ben kaldiririm. 3 u gecirmiyorum. 

Aksam da 10 da uyumus oluyo. Yani oglen uykusundan kalktiktan 7 saat sonra aksam uykusuna geciyo. 

Sizin sorununuz 8 de kalkmak. 7 de kaldirin ve mutlaka parka falan cikarin oglen uykusundan once daha kolay uyuyolar.
(1,052 puan) tarafından
Bizimde saatlerimiz düzenlidir sekizde kalkar 9 10  gibi yatardı gündüz de 1 saat anca uyurdu şimdi birakti demek ki sabah erken kalkması gerekli bizde akşam çıkıyoruz parka akşam uykularına da direniyor
(5,274 puan) tarafından
Uyku araligi uzadi. Yani daha fazla uyanik kaliyolar o sebeple. Benim bebegimde aksam 9:30 da yatar sabah 8 de kalkardi. Ama artik buyudurler :)
Bi dedigim sekil deneyin belki ise yarar.
Biz sabah aksam cikariyoruz parka yoksa enerji atamiyo :(
0 oy
(2,936 puan) tarafından
4 yaşında hala bırakmadık tek uyku yaptiririm mutlaka yoksa akşam olmuyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 206 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,283 göst.
18 Mart 2020 Aile kategorisinde Nisan annesi (266 puan) tarafından soruldu
0 oy