+1 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (2,109 puan) tarafından
İlk bebeğim bu kadar sert hareket etmiyordu hiç sanki içerde yüzüyor gibi hissediyordum. İkinci de oldum olası çok sert hareket ediyor artık büyüdü aşırı canımı yakmaya başladı tekmesini karnımdan çıkarmaya çalışıyor sanki öyle bir geriliyor ki karnım üçgen kare dikdörtgen falan oluyor haliyle kasıklarım belim çok ağrıyor. Cinsiyetle alakası da yok ikisi de erkek bazıları kız narin olur erkek sert hareket eder diyor ama ikisi de aynı kiloları da aynı boyları da hiç fark yok. Neden bu kadar sert olabilir yani bunu doktora sormadım saçma olduğunu düşünebilir diye ama artık sorucam çünkü çok canım yanıyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence saçmada olsa aklıma takılan herşeyi doktora sormak daha iyi :)

(2,109 puan) tarafından
İnanılmaz canım yanıyor dışardan bu tekmeyi yesem bu kadar acımaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genelde ikinci gebelikte daha iyi hissedilir diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama 2.gebelik olduğu içindir belki de
(2,109 puan) tarafından
Yumruğu elime geliyor bu kadarı fazla değil mi :)
tarafından
Benim yengem bi keresinde ayağını tuttum demişti :))
(2,109 puan) tarafından
İnanırım valla yaşadım çünkü:D
tarafından
Normaldir ya o zaman güçlü bir bebeğin olacak inşallah :)
0 oy
(13,979 puan) tarafından
Sağlıcakla kavuşun inşallah az kaldı canım senin ♥️

Sanırım ikinci daha fazla his ediliyor, Defne de son haftalarda Boyle çok hareketli idi daha25 olduk çok dönüyor,gece tam yatınca uyumaya tepınmeye başlıyor 
(2,109 puan) tarafından
Siz de sağlıkla kavuşun inşallah balım ❤️ benim büyük oğlan aşırı hareketli bir bebekti hareket edince karşımda oturan insanlar görürdü yani ama bu çok daha hareketli az önce yumruğunu iki parmağım aradında tuttum resmen yapabilir yırtıp çıkacak. Oturduğumu uzandığımı anladığı an canıma okuyor
(13,979 puan) tarafından
Maşallah maç yapıyor galıba ☺️♥️
Az kaldı inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Benim tam uyumaya yattığım zaman başlıyor tepınmeye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 383 göst.
0 oy
6 cevap 107 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (3,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
8 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,680 soru

23,682,912 cevap

310,391 kullanıcı

...