0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (2,941 puan) tarafından
Oturduğum yer merkez ve kasabanın ortasında olan bir yer yani ne köy ne kasaba bir yer sadece evler falan var ve burada ne market ne bakan ne bir şey hiçbir şey yok merkez uzak kasaba da uzak ortasındasınız ama çok yani nüfus var ev var bir market bile yok ve burada bir arsa aldı evimiz yapılıyor kaynımla ortağız beraber oturacağız yani ev yapılıyor ama bilmiyorum yani siz olsanız böyle bir yerde oturur musunuz?

3 Cevaplar

0 oy
(844 puan) tarafından
Arabanız varsa olabilir ama araba yoksa sıkıntı bir market olur pazar giyim hastane işi olur bunlar biraz seni zorlar yoksa kayninla oturma fikrini söylemiyorum bileee
(2,941 puan) tarafından
Ya arabamız var canim hastaneye falan gidiyorum götürüyor ama. Alışverişe çıkamam eşim alır herşeyi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arabaniz varsa altinizda sorun olmaz bende köyde yaşıyorum ama arabamız olduğu için sıkıntı olmuyor bizim de market falan yok hiç bir şey yok en azından sizin kalabalık bizim kimse de yok ☺
(2,941 puan) tarafından
Evet kalabalık ama hiç bişey yok arbaamiz da var şükür ama ben gitmem eşim herşeyi getirir evin ihtuyacini ben sadece bayram alışveriş yaoarim
0 oy
(882 puan) tarafından
İstanbulda oturan biri olarak söylüyorum bir fırsatım olsada öyle bir yere yerleşsem kimden zarar gelir kimden gelmez bilinir en azından. Büyük şehirin tek bir avantajını yaşadım oda hastane bebeğim hasta olduğu için aylık kontrolleri var ama inanın bunaldım bu şehirden midemi bulandırıyor artık
(2,941 puan) tarafından
Öylemi ya bende hastane sağlık ocağı market vs gibi yok
(882 puan) tarafından
Büyük yer büyük sıkıntı getirir küçük yer küçük sıkıntı. Market falan yoksa işi fırsata çevirin bakkal açın oraya parayı kırarsınız önüne bir manav mis gibi
(2,941 puan) tarafından
Esim tirci canim tirimiz var sürer yani market işi yapmaz
(882 puan) tarafından
Sen yap kız ufak beben yoksa bakkal abla olursun
(2,941 puan) tarafından
3bebe hamile artı
(882 puan) tarafından
Abovv zor olmaz :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu