0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (2,116 puan) tarafından
Kizlar slm herkese.

Nerden başlayım..

Eşimle ayrıyız boşandık bilen bilir baba evindeyim bebeğim 23 aylık ve eşimin verdigi para iki bin bazen verir bazen vermez.. ve daha bunun okulu vs bisuru ihtiyacı olacağı günler gelecek.

12 saat eski çalıştığım biyer vardi tekrar eleman arıyorlar ama nedense bende bu cekimserlik resmen asosyalim kendime güvenim yok tekrar orda çalışmak başvuru yapmak için.

Burda çocuğum mağdur benim düşündüğüm şeye bakin neden kendime güvenmiyorum bilmiyorum.

Çok iş aradım malesef yok sekiz saat sabit bakmıştım ama yok siz olsanız ne yaparsiniz bide bebeğim 12 saat benden ayri kalacak ama bazi postlarda da gördüm iki yaşında kreşe veren bile var bu mecburi bi durum bide kimseden hayir yok ne kadar olabilir.

12 saat falan demeden çekinmeden çocuğum için bu eski işe dönmelimym iş güvenlik 12 saat

Maaş 20 bin 

Neden bilmiyorum güvenim sıfır kendime eskiden de çalıştım orda bi seneye yakin tekrar ayni insanlar falan varsa boşandım falan kendi kendime saçma sapan düşüncelere kapılıyorum ama bi iş ve para kazanmak çok istiyorum.

Uzun oldu ((

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Calısma saati cok cok acımasız :(

(2,116 puan) tarafından
İki gece iki gündüz iki off
Geceden cikilan gün bide izin sayılıyor
Malesef evet çok sabit baktim ama yok ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çalışma saati maalesef çok lâkin ihtiyaç var ise kendine güven gün içinde 400kere Yâ Âzim çekersen kendine güvenin gelir insaAllâhur Rahmân. Bismillâh de başla işe rabbim yâr ve yardımcın olsun.
(2,116 puan) tarafından
Tabi ihtiyaç var en azindan az birikm yapayım okul zamanına kadar diyorum

Teşekkürler cnm.

Bide hayirli iyi bi iş için duan varsada alırım : )
tarafından
Onun için de Yâ Fettah çek İnşaAllâh. Fetih suresinin ilk ayetini de oku ben şimdi yazamıyorum hâyiz halindeyim.
(2,116 puan) tarafından
Tamamdır inşallah
Teşekkürler )
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Çalışma saatleri uzun çocuğun durur belki ama sen iş haricinde ona zamn ayırabilirmisin omu düşün bence asosyalim diyorsun iş e girersin bunu asarsin asmalisin da insanların arasına karışmalisn bu senin için önemli hayat sadece çocuk ve ev değil. Boşanma konusuna da gelince anlaşamadık boşandık dersin kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ilk boşanan insan değilsin 
(2,116 puan) tarafından
Evet tabi eskisi kadar vakit ayıramam malesef
Ya iş konusunda nedense böyleyim bende bilmiyorum.
(1,881 puan) tarafından
Ben ev de çok sıkıldığım için oğlum 2 yaşındayken ise girdim 1 yıl çalıştım ama akşam ölü gibi oluyordum yorgunluk değil beni uykusuzluk mahvediyordu akşam asla gözümü açamıyorum ne çocuğu görüyorum ne eşimi o yüzden devam etmedim. Senin en azından esin yok sadece uyku saatine kadr cocukla vakit geçirebilirim diosan bence çalışmalısın kendine güvenin gelir
(2,116 puan) tarafından
İki gece iki gündüz iş iki off var
Ama geceden sabah çıkınca o birgun izin sayılıyor sözde

Geceye giderken gündüz uyumazsam vakit gecirebilirim

Bide akşam dönüşte iste
(1,881 puan) tarafından
Dene derim ben baktın olmuyor çıkarsın
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Bence sabit 8 saat iş bulmalısın biraz sabırlı ol inşallah Allah sana güzel kapılar açar gönülden istedim bunu Şuan 
(2,116 puan) tarafından
Amiin inşallah ya valla hem çalışmak hem para kazanmak çocuğuma yararlı olmak çok istiyorum
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Canim çalışma saati çok fakat tekerin düze çıkana kadar kendini sıksan çalışsan kendin için en önemlisi de çocuğun için çok iyi olur en azından 1 sene veya gittiği yere kadar gitsen olmaz mı 
(2,116 puan) tarafından
Yani bu işe girip mi
(9,625 puan) tarafından
Eger 8 saatlik iş bulamazsan bence bu ise gir bu işe gittiğin esnada yine başka işler bakarsın 8 saatlik kafana uyan iş bulursan çıkarsın,yani şuan mantıklı olanı bu gibi,eşin ihtiyaçlarınızı karsılayamıyosa vakit ailemden de istemeye çekinirim utanırım dersen bence bu işi kaçırma en azından başka iş bulana kadar
(2,116 puan) tarafından
Ya zaten herşeyi onlar aliyorda hersey yemek değil ki malesef
 daha adam iki bin veremiyor yarin bigun okul zamani gelecek bende ilerisi için korkuyorum şimdi calismazsam ne zaman calisicm diye
(9,625 puan) tarafından
Tabi canım hersey yemek değil dediğin gibi ilerisi var bunun ve ondan fayda gelmiyicegini düşünüyosan evladın için sen çalışmak zorundasın Rabbim hayırlı kapılarını açsın inşallah,hic bi anne evladını bırakıp gidip çalışmak istemez ama biyerde onlar için ayakta durmak zorundayız,Allah göstermesin bunun hastalığı var ilacı var acil biyere gitmen gerekir taksi kullanman gerekir veya çocuğun elini biseye atar alamazsın içine oturur ne biliyim yani bir sürü nedeni var,tabi yine kendi kararın ama eger dersen ki şuan çalışmam lazım iş bulamıyorum diye bence şimdilik bu işle idare et ve çalışırken yine başka işler bak yine de bol bol şükret dua et eminim Rabbim boş çevirmez dualarını  ❤️ Allah razı olsun ailende arkanda ama insanın baba evi altından da olsa sığamaz o yüzden kendi ayakların üzerinde durmalısın  ❤️
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Boşandığın için mi çekiniyorsun. Dik dur kim ister ki boşanmak. Aynı insanlar olsun ne olacak kimseye bişe anlatmak zorunda değilsin. İş için bişe demek zor çünkü saatleri çok uzun ama ihtiyaç varsa mecbur.. Gir işe aynı zamanda yeni iş aramaya da devam et. İş bulursan ne alâ ama bulamazsan boş durmaktan iyidir
0 oy
tarafından
Ya çalışmaya ara verince öyle oluyor ama hemen alışırsın. Bence dene başla

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 955 göst.
9 Eylül 2019 Diğer kategorisinde mujdeymn7 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 633 göst.
25 Ocak 2021 Aile kategorisinde SMelek (32 puan) tarafından soruldu

405,634 soru

12,154,159 cevap

36,585 kullanıcı

...