0 oy
153 göst.
Aile kategorisinde (1,003 puan) tarafından
Kizlar durum şöyle. Bu ayın sonunda mahkemem var iki yıldır süren çekişmeli ilerleyen bir mahkeme . Eş narsist bir jnsan. Ve şuanda hayatında bir kadın almış ve bunu instgramda bile ilan etmiş sevgisini bende durur muyum yakaladım hemen attım avukata .bu mahkemede karar çıkar. Deniliyor umarım çıkar artık sıkıldım çünkü . Avukat diyor isteklerimiz eğer beklentinin altında olursa üst mahkemeye başvurcm ve bu iki sene daha uzaması demek . Çok kararszm uzatmakda istemiorum bunun derdi boşanıp o kadınla evlenmek . Çocuğu görmek istediği zamanlarda bazen dışarda oluyorm görüntüyü acmiyorm disardym diorum bugünde demiş gezmekten vakit bulursan çocuğa su kitaplari eğit falan cvp bile vermedim .. 

1 cevap

0 oy
(1,760 puan) tarafından
Bence eşin sana nispet yapıyor hayatına da o kadını sırf bak yikilmadjm ayaktayım demek için göstermelik aldı o senin surunneni ah vah etmeni bekliyor galiba 
(1,003 puan) tarafından
Attan inmiş eşeğe binmiş evlensede üzülmem de işte çünkü bnm yaşadığımin beterini yaşatır onada insan değişmez ama bn kurtulmk istiorum tabiki canım uzadıkça skıyoo
(1,760 puan) tarafından
Anlaşmalı boşan çocuğun tam velayetini al ama
(1,003 puan) tarafından
Anlasmaya yanasmio oda velayet istio bakckmis gibi .
(1,760 puan) tarafından
Aldatan adama kim velayet verir bir de karı kızla geziyor hani düzgün olsa neyse yine babasıdir diyecem
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 593 göst.
10 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
27 Ocak 2021 Aile kategorisinde Kızım huzurum (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,311 göst.
15 Nisan 2024 Aile kategorisinde Eylem1907 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy