Kızlar öncelikle merhaba Aranızda yeniyim...Ben 5 senelik evliyim .İlk zamanlar eşim askerlik yapmadığı için bide gelir gelmez hamile kaldığım için bana dediler ki ev içinde kal eşin askerliğini yapsin ayrilirsin..Bu arada kaynım vardı eşimden büyük evlenmedi biz evlendikten 3 sene sonra evlendi.. Eşi ile ve kaynanamla aynı evde kaldık bı yıl .Eşim geçen sene askere gittiğinde çok kalabalığız bilmem ne bahane edip eltimi ayırdılar ..İstanbul'a gönderdiler tabi ilk başta niyetleri vardı da ben ses ederim diye bı yıl beklediler .Sonra eşim geldi ben dedim evden ayrılmak istiyorum tamam dediler beni eltimin yanına gönderdiler ev bulana kdr güya..Bı senedir beraber yaşıyoruz benim iki oğlum var hmileyim ..Onun bir kizi var hamile .Ayretten kynanam üç bekar kizini yollamış calişsinlar diye ikisini okul için gondericem bı kaç güne iki de bekâr kaynım var onlar fırın da çalışıyor eve gelmiyorlar..Ev alacaz eşim diyor ki birlik cikacaz ikinci bir ev alana kdr ..Ya ben bıktım diyorum ki o gitsin ben kiraya razıyım ..yok diyo ev duruken neden kira verelim..bide kaynım biraz sorunlu sürekli borc yapıp duruyo eli kolu uzun.esim de diyo ki tek kalsa başımıza bela açar..vala yildim artk ne desem çare olmuyor ..:(