0 oy
188 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,206 puan) tarafından

Bebeğim 8 aylık 1 haftadır ishal  kusma huysuzlanma vardı o kadar çok yoruluyordum ki mesela çorba yapıyordum istemiyor beğenmiyor tekrar yapardım 5 dk da bir uyanıyordu ağrısından koynuma alıp yatıyordum 

Her sabah kaka olmuş nevresime gözümü açıyordum 

Bugün ise hiçbir şey yoktu uyandım ve yanıma koynuma aldım koca insan gibi bana dönüp sarıldı öpmeyi hani bilmiyor ama ağzını kocaman açıp yanaklarımı tükürüklüyor şimdi bu öpme değil diyen olacaktır ama benim için öpme :) dakikalarca yüzüme gözlerimin en içine içine baktı ve elleri ile yüzümü sevdi sarıldı ve o an o günlerce olan yorgunluğum gitti pamuk gibi oldum 

22 yaşındayım gerçi yarın 23 ama olsun son 22 yaşım diyeyim ve bazen keşke daha önce anne olsaydım diyorum içimden düşünsenize böyle bir insanın sizden alamayacağı bir şey mesela borcum var evime haciz geliyor eşyalar gidiyor ama ona kimse dokunamıyor ya onun gibi neyse çok örnek vermiyim yanlış yerlere gider 

Karşılıksız sevgi saf sevgi bir menfaat gütmeden 
Ne bileyim sadece bir yere duygularımı yazmak istedim yani sadece öyle 

4 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
Annesine doğum günü hediyesi vermiş minnoş
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Ahhh gözlerim doldu okurken tabii ki seni öptü annesi doğum gününü kutladı bebiş onlar bizim canımız herşeyimiz Allah sana bağışlasın canım ❤️
0 oy
(3,868 puan) tarafından
Herşeye rağmen  evlat candır.

Yorulsakda yipransakda 
0 oy
tarafından
Oyy evlat çok tatlı ya tuttuğum ellerim yürüdüğüm ayaklarım gözlerim nefesim ona gelmesinde bana gelsin tüm dertler dediğin tek canlı o ki olsunda ona ölürüm bir nefes alışı var içimi ısıtıyor anne dediğinde kalbimden biseyler götürüyo yıllardır hayalini kurana rabbim nasıl etsin bekleyen isteyene kıymetini bilene 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 471 göst.
5 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 493 göst.
0 oy
16 cevap 868 göst.
+1 oy
28 cevap 580 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde B. Sema (586 puan) tarafından soruldu

412,314 soru