Oğlum özel eğitim alıyor otizm . İnanılmaz bir çocuk oldu son 1 aydır nasıl bu hale geldi anlamıyorum. 7 24 ağlıyor hiçbir şekilde susturamıyoruz. Çocuk el ayak hastalığı geçirdi ondan sonra oldu ne olduysa . Antibiyotik falan kullandık o dönem acaba diyorum ondan mı bu şekilde . Haftada 4 saat eğitim alıyor hiçbir şekilde derse katılmıyor ders sonuna kadar ağlıyor kendini yerlere atıyor . Hocaları susturmaya çalışıyor ders boyunca. Onu öyle gördükçe mahvoluyorum. O çıkana kadar bende ağlayarak bekliyorum. Bir ümit belki susar derse katılır diye müdahale etmiyordum hiçbir şekilde. Ama bugun dayanamadım. Hocasıyla konuştum uzun uzun. Vazgeçtim olmuyor 7 aydır hiçbir şekilde gelişme yok sürekli mutsuz ağlıyor derse katılmıyor . Tabikide iyileşmesini beklemiyorum çok uzun yolumuz biliyorum ama ufacık bir gelişme yok maalesef ağlamaktan vereimli ders alamıyor .
Öncelik olarak her zaman eğitimden yanaydım ama önceliğimiz öfke nöbetlerini durdurmak dedim . Hocamızda söylediklerime katıldı. Kendini ifade edemiyor o yüzden böyle yapıyor olabilir . Belki başka bir rahatsızlığı var örneğin karnı ağrıyordur ondan olabilir. Konuşamıyor ve bir yeri ağrısa anlatamaz.
Şimdi önceliğimiz tekrar nörolojiye gidicez ondan sonra psikiyatriye gidicez tekrar ilaç tedavisine başlamak şart gibi duruyor öfke nöbeti için. Genel kontrol için çocuk druna gidicez komple her yerine bakılmasını istiycem . Bir rahatsızlığı olup olmadığını öğrenmek için. Bu süreçte haftada 4 dersi 2 ye indirdik ilaç tedavisine başlayacak az önce psikiyatriden geldik . Tam zamanında geldiniz falan dedi dr ilaç verdi o ilaç sakinleştiriyor uykuyu düzene sokuyormuş vs. Tedaviden olumlu sonuç alana kadar ders sayımızı mecbur düşürdük. Olmuyor hiçbir şekilde. Çocukta öyle bir sinir varki binayı ayağa kaldırıyor kendine zarar veriyor. Dizlerine vurmaktan morartmış bir kaç yerini. İnanın çok yıprandım her an tetikte bekliyorum kriz geçirecek diye.
Sizden ricam lütfen oğluma dua edermisiniz adı Eymen hamile hanımlar var aramızda .
❤️