Biliyorum rahat insan yoktur herkesin ayrı derdi sorunu var kendimi hep böyle teselli ederdim bu zamana kadar ama yetti yaa kızlar çok yoruluyorum ben ya cokk ...evleneli üç yıl oldu iki evlenmeden önce panik atak hastası oldum üniversitesi döneminde hem de en ağır şekilde ilaçlar hocalar mahvolmustum diyordum ben daha kötü dönem geçirmem bu dönemden başka ama yani her dönem o dönemleri arattti.Evlendim hiç gün yüzü görmedim başta esim ve ailesi beni çok yordu tekrardan geçen hastaligimi başlattılar pandemi ayrı dertti eşimin issizlik dönemi bssladi çok uzun sürdü sürekli iki üç aya bir ölümcül hasta olduk bir hafts on gün sürdü hamileligim berbattı doğumdan sonrasıni hatırlamak bile istemiyorum cok kötü psikolojik hasta olmuştum otuz kilo vermiştim nefes alıp yiyip içip yutamiyordum .Üç yıllık evimde toplasan bir yıl ancak oturmusumdur hasta olup annemde kayınvalidem de kalıyordum evimin tadıni hiç alamadim.uc senenin sonunda esim çok güzel bir işe girdi biseyler düzeldi derken deprem oldu bertaraf olduk evim yıkıldı bir müddet Kayseri'de orda burda kaldık annemlerle esim çalıştı ben ve kızım annnemler bu süreçte de çok çektik insan bildiğimiz kişiler resmen birer ****** çıktı .en yakınlarımız bile neler neler yaptılar sonra annemler orda kaldı ben eşimin iş yerinin konteyneri geldim burada ayrı rezillik çektim.esimin de evelndik evleneli bir neşesi yoktu iyice gitti depremde hep çalıştı en ağır bilançolara şahit oldu malesef yardım etmek amaçlı .kurban bayrsmindan önce tatile gittik bir hafta balayı filan yaoamamsitik orada da kizimls uğraştım hep birşey anlamadım .ha en buyuk detayı atlamışım kızım iki yasinds ve doğdu doğalı mshevtti beni çok zor bir cocuk çok...beş dk oturamiyorum uyku yeme içme hersy ama herşey ssikinti Allah sizi inandirsin bir gün içinde yarım saat toplasan otirmuyorum .devam edecek olursak kueban bayramından sinra kayinvalidemlerin evine geçtik hafif hasarliyfi evleri tutacak sağlam ev bulamadik bulduklaiemoz aşırı pahalıydı bizde tokiyi bekleme kararı aldık .kayınvalidmlerde bir düzen kuralım dedik bir buçuk ay geçti yeni yeni bir duzne oluşmuştu tekrar çok feci şekilde sallandik iki gün üst üste korkup konteyner a geçtim o günden beri buradayim .kızım sarylar beni mahvetti bittim artık. bu hafta iki kez sinir krizi geçirdim bir çocuk ancak bu kadar zor olur memeyi biraktiramadim saatlerce uyumuyor .Kendimi övmek için söylemiyorum aşırı ilgileniyorum yemesi içmesi eğitimi ama bir işe yaramıyor. illaki yanlış yaotigim yer vardır nasıl kötü bir insansam bir dikis tutturamadim su hayatta .Bugünde artık canım çıktı bez dolap devrilip dağıldı onu yaparken kızım başka yerleri dagitti orayı topla burayı topla 21 metrekare yerde suya battım daha yeni yatağa gectik şimdi uyutmak için tabiki uyumuyor yine ve ben artık bitttim .özür dilerim çok uzun yazdım ama hiç iyi deilim eşimde iste delirmek üzereuim:(