0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
Kızlar kizim 10gun sonra 3 yaşına girecek . pandemiye denk geldiğinden kalabalık  hiç kutlayamadik. Annemler kizima çok düşkün. Annem herdogumgununde mutlaka olmak ister Eşiminnal ailesiyle elti görümce k.valide ayni binada oturuyoruz. Eltimle aram bozuk ama kaynimla konusuyoruz. Görümcemden de çok hqzettigim söylenemez.bizim eşimle bi ayriligimiz olmuştu o dönem annemlerle tartışmalardır. Hala da araları bozuk ve ben de ozamanki tavırlarına hala kırgınım. Şimdi doğumgününü yapim desem annemleri cagirsam bunları çağıramiom çağırmasam herşeye kusup tripleniolar aylarca küser konuşmazlar. Ama onlar kendi çocuklarına beraber pasta kesipnyerler sonra ay supriz oldu derler. Çok hevesim var kizima hatira kalsin ama içinden cikamiyorum. Esim sen nasil istersen oyle yap dio. İster cagir ister cagirma annemle annenleri cagirda gerisi sende dio.O gerginlige girsem bi dert girmesem bi dert.ayrı olsak hiç umursamam ama ayni bina olunca tavirlar tripler nispetler çok yorucu oluo

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İmkanın varsa annenlerde kutla bişiy diyen olursa doğum gününü annenlerin yaptığını çok istiyorlarsa kendilerininde yapmasını söyle 
(8,226 puan) tarafından
Kesinlikle en mantıklısı
tarafından
Onu çağırdın bunu çağırmadın konusu olana kadar en makul çözüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çağır gitsin...
0 oy
(870 puan) tarafından
En ıyısı kımseyı cagırmamamk kendı aranızda kutlayın uff o kadr hazırlık masraf temızlık cok zor oluyor ben yaptm bırde utanmadan gorumcem dıger kızımda gelırz dedı bende dedm bundan sonra toplu moblu yok canıma millet hazıra konuyor ve eli bos insanlara deymez annene soyle de dogum gununde gelme ertesi gun gel o gun gelse mecbur kaynananıda cagırıcan dıgerlerınıde 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 101 göst.
3 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Keklik (1,866 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 592 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
22 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Masel (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 695 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,007 soru

24,379,498 cevap

348,617 kullanıcı

...