Selamünaleyküm canlar nasılsınız ne var ne yok bakalım ☺️❤️
Kahvaltıda ne yediysem midemi aşırı yaktı Bi soda içeyim dedim konu buralara kadar geldi ☺️ önce limon sıkayım dedim ee sonra tuz da dökeyim çörçıl (yazımı böyle değil biliyorum☺️) olsun dedim ee biraz da gözüme de hitap etsin nane koyayım vişne ekliyim derken oldu mu sana 5 liralık soda kafede 95 lira ☺️ Neyseki evimizde yaptık fakiriz ama sala.k değiliz ahaha ☺️☺️
Minik adamda soda şişesine bayılır ona vereyim dedim ama gözü benimkinde kaldı sanırım ☺️
Eşim de arkadaşıyla görüşmeye çıktı bende her zamanki gibi miniği uyutup işlere girişeceğim Allahtan dünden yemeğim var Bi pilav yapacagım yanına Bi de salata Cacık falan ekledim mi tamamdır☺️
Ha bu arada Bi geçmiş olsununuzu alırım bu akıllı bacınız dün gecenin 4 ünde izlediği bir video sonucu banyo temizliğine kalktı kız eşim de evde yok az daha zehirliyordum kendimi kokulardan ☹️ ama kafamız nasıl güzel ☺️☺️ neyse sonuç güzel oldu kalıcı kireçleriniz varsa banyoda hemen vereyim tarifi sizde görün ebeniz... Ay yani temiz bir banyoyu ☺️☺️
Eee çok konuştum sizde ne var ne yok gelsin anlıklar az sohbet edelim işe koyulmadan ☺️❤️