Kızlar ya sımdı biz mersıne tasındık malum yenı ev yenı halı magazalarda guzel bsıy bulamadım. Bıde nereye bakcam bılemedım. Instgramdan alayım dedim de. Bı sayfa var sımentks dıye orayı buldum ama ne kadar kalıtelı bılmıyorum pekte anlamam. Sızce deri tabanlı dıjıtal baskılı halılar mı guzel üstü tay tüyü ve bambu
Yoksa baska bır sayfa daha var orda da elegance merınos platp markalar varmış jel taban dokuma halı hangısınden alayım sız bana lutfen fıkır verın kalıtelı olsun ıstedım daha once hıc bu tarz halı almadım bılmıyorum yorum yapın kızlar. Beklıyorum. Fıkrınızı
Marka cok muhim degim benim icin. Bi haliyi kullanarak anliyorsun birazda . Hole mutfaga kaliteli hali aldim yikanan ama kilim gibi degil bi tik kalin ama makinede yikaniyor. . Falan makinada zor yikanio supurge kaldiriryor lekezi zir cikiyor. Daha halimsi. Yatak odama pamuk dokuma taban hali aldim asiri guzel bayildim . Metrekare fiyati iki katindan fazlaydi mutfaktakileri . Ama ucuzu dan mmnun kaldim. Salonuma aldim simdi. Memnun kaldigim halidan. Mutfak ve koridoru da zamanla degisicem. Simevtezler. Alti komple deri gibi olanlardan var kizimin odasinda o hepten berbat yikanmiyor. Su gecmiyor. Haliyi makina sikmiyor. Dusakabine asiyorum sabaha kadar suyu suzuluyir sonra kapiya ardiyirum oyle kuruyor.
1,495,926 soru
24,437,671 cevap
353,002 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın