0 oy
163 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Eşim kendımı erkek gıbı hıssetmıyorum dedi. Yanı erkeklıgımı hıssettırmıyosun dedi. Erkek gıbı hıssetmek ıstıyorum dedi. Tartıstıgımız zaman çok fazla bagrıyosun agır konuşup argo kullanarak erkek gıbı oluyosun dedi. Ilıskıde ise dümdüz yattıgımı hareket dahı etmedıgımı söyledi. Bı kadın ıcın çok kırıcı bunları duymak farkındayım fakat düşündüğüm zaman esıme hak verdım malesef. Ama benım kendımr özgüvenım yok ki özgüven olmayınca kendımı begenmeyınce de rahat olamıyorum şunu desem begenırmı beğenmez mı şunu yapsam bunu giysem beğenmez itici bulur dusuncesı oluyo hep 6 yıllık evlılıgımızde daha bır kere bile yüzyüzeyken askım canım cıcım demıs insan degılım dıyemıyorum utanıyorum nıye bılmıyorum ama mesajlasırken herseyı soylerım ama yüzyüzeyken dıyemıyorum ısmıyle seslenıyorum hep. Cılve sıfır dişilik kadınlık sıfır nasıl ve neden böyle oldum bılmıyorum ama ne yapmam gerektıgını nasıl davranmam gerektıgını de bılmıyorum. 

6 Cevaplar

+2 oy
(14,490 puan) tarafından
Söyledikleri kırıcı olabilir ama inan bunu nefretle demediyse uyarı niteliğinde al kendine.♥️
(7 puan) tarafından
Nefretle demedı tabııkı nefretle olsa kavga ederdık kesın guzellıkle uyardı ama tabı kırıcı yıne sadece uygulamak ıstıyorum ama bılmıyorum ya ozguvenım hıc yok
-Reklam-
+1 oy
(3,866 puan) tarafından
Kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim. Kendini kasma, rahat bırak. Sen, kendimi eşime nasıl beğendireceğim, şunu yapsam sever mi, bunu yapsam olur mu diye kasarsan kendini maalesef bir düzelme olmaz. Şöyle düşün. Eşin sence dört dörtlük mü? Fiziği huyu suyu her şeyi on numara mı? Eminim değildir. Ama sen yinede eşini seviyorsun dimi. Eşinde sana karşı öyledir. Kendini biraz rahatlat olduğun gibi kabul et. Her şey yoluna girecektir 
(7 puan) tarafından
Dedıgın kıtaplar arasında onerebılcegın varmı veya bıldıgın bunu alabılırsın dıyebılcegın canım. Tabıkı kımse dört dörtlük değil keza o da öyle uyardı guzellıkle fakat ben bu özgüven eksıklıgı yüzünden aşamıyorum bunları olmıyo denesemde
(3,866 puan) tarafından
Ben bakayım sana yazarım olur mu
(7 puan) tarafından
Olur çok teşekkür ederım
0 oy
tarafından
Bunlar için kitaplar var videolar izle cilve içten gelen bir şeydir ya mesela eşin boynunu öptüğünde kıkırda huylandim de 
(7 puan) tarafından
Onerebılcegın kıtap varmı peki. Bır de mesela dedın ya işte askım dahı demedım yüzyüzeyken seslenırken vs canım aşkım hayatım bıtanem vs sadece ısmıyle hıtap ettım düşünüyorum o bana yapsaydı çok alınırdım neden ısmımle hıtap edıyo sureklı dıye ve 6 sene yanı koskoca 6 senede bır kez bıle dıyemedım bende anlamıyodum bılmıyorum neden
tarafından
Valla kitap bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı bende tam tersi asla eşime ismi ile seslenemem hep kocam hayatım aşkım derim
(7 puan) tarafından
Ne guzel valla istiyorum ama işte saçma bı sekılde dıyemıyorum
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Eşin seni kadın gibi hissettiriyor mu onemlı olan o canım. 
(7 puan) tarafından
Evet hıssettırıyo. Zaten o böyle soyledıgı zaman ona karsı mahcup hıssettım o bana hıssettırıyo çok güzel davranıyo ama ben hıssettıremıyorum dıye.
(9,472 puan) tarafından
O zaman bu konuda gerekirse destek al canım.
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Öncelikle eşten utanilmaz.

İkincisi rahat ol kasma kendini ay nolur diye değil dümdüz konuş gitsin .

Bend eilkinde eşimden çok utanirdim acaba söylenir mi kızar mi diye diye sonra baktım ama yok yanlış saldım gitti şimdi adamı ben taciz ediyorum sözlü fiziksel :) hoşuna gidiyo
(7 puan) tarafından
Evet utanılmaz ama işte yemın ederım bende anlayamıyorum nedenını yanı içten içe söylüyorum seslenıceksem mesela ısmını demeyım askim dıye seslenıym örnek verıyorum ama dıyemıyorum neden vallahı bılmıyorum
(1,780 puan) tarafından
Çünkü kendini sartlandirmssn gibi soylersm utanırım diyosun ama yanlissin hemde çok yanlış.
Esin o senin yanlış yapiyosun cnm
(7 puan) tarafından
Ben kendını begenmıyodum esım defalarca kez begendıgını söylese bile ben beğenmiyorum ozguvenım yok bu nedenle de elımde olmadan kısıtlıyorum kendımı sureklı ama ozguvenım nasıl gelır o olsa herşey hallolur
(1,780 puan) tarafından
Özgüven nasıl gelir biliyomsn önce kendini sevmekle kendine saygı duymakla gelir
(7 puan) tarafından
Sevemıyorum kı begenmıyorum işte
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Kiz askim cicim demiyon da kavgada argo konusmasini biliyon ya :))) o nasil oluyo? Ben boyle utanan kisilerde yani ben de oyleydim goz baglama isini cok uygun buluyorum goz gormeyince gönül coşuyo :))) bağla esinin gozunu ya da tamamen karanlık ortam sonra sen bi basla gerisi gelir
(7 puan) tarafından
Çok saçma dmi vallahi kendıme gülüyorum ya ama sadece bu konularda da degıl evlılıgımız boyunca esımden para asla ıstemedım asla. İşte yemem de o kendısı verır veya atıyorum canım bısey isterse dıyemem al dıye. O kendısı ne sevdıgımı bılır ne ıstıcegımı bılır yapar ama bazen olur o an bısey ısterım soyleyım dıye resmen ıcımde prova yaparım olmadı yazıyım derım yazamam söyleyemem. Geçenlerde cıgkofte ıstedı canımvallahı soyleyrmedım para yok degıl var ama soyleyrmıyorum bılmıyorum ya garip
(4,043 puan) tarafından
Hahahhaaa o esnada kocama alacak bir nefesin varsa yarisi benim diye cemkiren ben :)))) herseyi isterim valla kizim bikac aylikken oynasmak için de para istiyodum yoksa uykusuz kal vakit harca duj muj abooo gitti iki saatlik uyku :)))
(7 puan) tarafından
Bakarken babamdan da ısteyemezdım sanırım içine kapanık sessız utangaç olmak karakterım bılmıyorum ama utangaç olsam dedıgın gıbı kavgada öyle konuşmam bılmıyorum kı ya. Böyle cıvıl cıvıl neselı sureklı gülen kafaya takmayan cılvelı nazlı kadınlara çok ozenıyorum  ben resmen erkek gıbıyım helekı esımın soyledıklrrındrn sonra

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
14 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ecemimmm (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
29 Temmuz 2022 Aile kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 326 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde sedahas (20 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,172 cevap

36,262 kullanıcı