Şimdiki oturduğum ev müstakil 45-50 yıl önce yapılmış arsası büyük 3 yıl önce altinlarimi satım 60 bin TL aldım mutfak dolabı falan ikinci el aldım yaptık ev baya eski catlakliklari var bide arsası düz değil yukarıdan aşağıya doğru gider aşağı bahçe yukarısı ev
Toprağı hep kayar 2 odam var duvar catlaklik hep girer ben kapatırım banyomu görseniz her yerde delik kapatmişim fayans gözükmüyor o derece
Evler 700 bin 800 bin bende eşime diyorum bizim 60 bin TL birikimimiz var bu yaz İstanbul'a git çalış oranın parası buraya göre fazla veriyor neyse git çalış bir kaç ay sonbahara yakın gel evin temelini yaparız kepçe gelir yeri düzeltir daire tarzı dişini falan yaparız içi boya kapı pencere parke dolap bunlarda bir sonraki yıla kalsın dedim kabul etti
Kaldığım ev ustume yikalacak bir gün tavanı bezle kaplı ama odun odun sesleri bazen geliyor deprem olsa yıkılır yan tarafındaki ev 1 ay önce 4 derece deprem oldu yıkıldı buda yıkılacak korkuyorum
Eşim bugün gelmiş diyor hustasi herşeyi konuştum 800 bin TL en az gitcek yapamam ama hepsini bir kerede değil yavaş yavaş diyorum yap ama anlamıyor cidden ne yapcam daha ceyozimdeki tencere granit çelik robot şeyim halıların hepsi kapalı odada üst üste özel diktigim perdelerin kahvaltı şeylerin hepsi yaa sadece günlerim cikarmisim yer yok yap diyince susup gitti ama kardesi olsun başkası olsa yapar sırf ben yap dedim diye vazgeçti para çok gidiyormuş