0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (778 puan) tarafından

Elime kumandayi aldım tvdeki  videoyu değiştirmek için elime bı sıcaklık geldi baktim pil çok sıcak elimde bı saniye tutamadim  okadar  sıcaktı ki hem çıkardım bu neden olur ilk defa böyle biseyle karsilastim .

Siz başınıza böyle bisey geldi mi

5 Cevaplar

0 oy
(2,387 puan) tarafından
Pil de delik olanilir şişmiş olabilir. Kullanmayın onu.
(778 puan) tarafından
Şişme yok canim üstündeki ambalaj biraz soyunmuş olan olabilir mi
(2,387 puan) tarafından
Olabilir kullanmayın eğer başka pil taktığınızda da ısınıyosa kumandayı değişmekte fayda var kuzu
(778 puan) tarafından
Teşekkür ederim olabilir bugün benim yaramaz oğlum yere vurup duruyordu bnde oyuncağı vuruyor sandım pek önemsemedim sonra bı bakım dedim  dort parçaya bolmustu yaptım geri kırmadı hayret
-Reklam-
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Pilin üstündekiler aşınmıştır ve bitmek üzeredir değiştirilmesi gerekir 
(778 puan) tarafından
Ewt  canim üstü aşınmış ve ambalaj biraz soyunmuş bugün yere vurarken çıkarmıştı pili takarken khic dikatimi cekmedi
(4,405 puan) tarafından
2 gün önce bende aynı sorunu yaşadım aşırı sıcaktı korktumda patlayacak diye hemen değiştirdim
(778 puan) tarafından
Himm ewt bnde korktum hele soyulduğunu gördükten sonra vazgctim takmaktan
0 oy
(14,441 puan) tarafından
Bizim de ilk defa Dğn öyle oldu kumanda arkamdaymış birden sırtım yandı baktım kumanda sıcak pil ısınmış patlayacak diye korktum baya bir süre sıcak kaldı 
(778 puan) tarafından
Ben soğuduktan sonra tekrar takacaktim dikkatimi cekti baktım pilin üstündeki ambalaj soyulmuş biraz  sizde de öyle olmuş muydu
0 oy
(1,771 puan) tarafından

Geçenlerde aynısı başıma geldi dört yaşındaki oğlum kumandanın pillerini çıkarmış pilleri ters takmış kanal degistirmek için kumandayı elime aldım kumanda sıcak kokular gelmeye başlamış hemen pilleri çıkardım az daha görmesem piller patlayacakmis valla 
(778 puan) tarafından
Allah korumuş canım ya benim oğlumda kumandayı yere vurdu piller çıktı oda öyle takmaya çalıştı becemeyince pes etti benimde dikkatimi çekmedi pillerin soyuldugu kumandayi elime aldığım gibi bıraktım o kadar sıcaktı ki sonra soğuyunca baktım piller biraz soyulmus

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 359 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
14 Ekim 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 98 göst.
20 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu

406,273 soru

12,180,989 cevap

36,679 kullanıcı

...