0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben 7+4 hamileyim böyle, nefesimi tuttuğum zaman karnımda kalp atışı şeklinde oynama oluyo :))) saçma olabilir ama bebeğin olabilşr mi :) 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım pek mümkün değil ama insan bebeğinin hareketlerini hemen hissetmek istiyor :)
tarafından
Aynen ya, sabahtan dikkatimi çekti merak ediyorum :) nefesimi tutunca, karın bölgemde kalp atışı gibi atma oluyo :))
tarafından
Göbekte atarız kalcayla diyorsa senin bebikk :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha bebek bile olmamış nyin hareketini hissedeceksin :D hahah
tarafından
Yok canım bebeğim var kalp atışını iki hsfta önce dinledim :))
tarafından
Bebeğin tabiki var ama bebek seklini almamış hareket olamaz kalp atışı zaten hissedilmez
tarafından
Ha, bende bebek oluşmadı anlamında diyorsunuz sanmıştım :) evet biliyorum aslında ama biraz sabırsızlanıp sormak istedim ilk hamilelik olunca merak, da, çok oluyo :))
tarafından
Hayırlısıyla o günleride gorürsun insallah cnm
0 oy
tarafından

Karın kaslarındır o daha bebişin çok çok minnakk

tarafından
Bencede çok küçük ama merak işte canım :)))
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Nefesini niye tutmaya çalışıyosun kii.....
tarafından
Karnım hareket ediyo gibi olunca tuttum kalp atışı gibi oluyo o yüzden tuttum
(15,952 puan) tarafından
Yok canım erken daha içerden organ bağırsak hareketleridir Rabbim sag Salim kucagina almayı nasip etsin inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
tarafından
Amin canım inşallah çok teşekkür ederi:))
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Göbek her zaman atar canım bebekle alakası yok :)
tarafından
Evet canım öyleymiş bugün sabah, karnımı severken farkedince merak ettim, daha önce ilgimi çekmemişti:))
0 oy
tarafından
Normal insanlarda bile göbeginde kalp atışı oluyor mesela eşinin göbegini dinle yada elini koy pıt pıt atar. 
tarafından
Öyle mi hiç dikkat etmedim daha önce sabah, karnıma bakınca, gördüm :)
tarafından
Yok yok herkeste oluyor. Hareket ilk göbekte degil kasıklarında başlar
tarafından
Tamam, canım çok teşekkür ederim :))
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Onu bende denemwdtim ayni dedigin gibi hissediyordum hamileyken :))
tarafından
Çok minik diyolar karın kaslarıymış sanırım ben bi an önce hissetmek istedim:)))
(1,086 puan) tarafından
Inşallah canım yakindir :))
0 oy
(170 puan) tarafından
Cnm bence sen nefes tutma allh etmesin bebeğine zarar verirsin bide 15 veya 16 kadar hiç birşeyin hisetmen
tarafından
Yok canım uzun süreli, değil karnımda atıl görünce merak edip saniyelik bişey oldu :) zaten havalardan dolayı zor nefes alıyorum :))
(170 puan) tarafından
Galiba ilk çocuk
tarafından
Evet ilk bebeğim
0 oy
(45,019 puan) tarafından
İmkansız ☺️.     
tarafından
Hahaha öylemiş canım sabırsızlandım herhalde :))
0 oy
(868 puan) tarafından
15 hafta gibi hissedersin canim en erken bebeğinin kalbi zaten yeni atmaya başladı hemde karında hissetmen için 24 haftayi gecmesi lazım en az o zamana kadar kasıkta hissedersin
tarafından
Teşekkür ederim canım aslında biliyorum dediğim gibi ama ilk gebeliğim olduğu için meraklarım çok fazla oluyor acemilşkle birlikte :))
(868 puan) tarafından
heveslenmen çok doğal Allah sag salim kucağına almayo nasip etsin :)
0 oy
(637 puan) tarafından
Bebeğin daha fasulye kadar kuzum :) o nefesini tuttuğunda hissettiğim nabzın :) karnında atıyor arada :) 
tarafından
Evet. Öyleymiş canım tecrübesizlik işte :))) merak ediyorum her şeyi :)
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Net olarak 22. Haftadan sonra hissettim. 7 haftalık onu hissetmek mümkün değil. Ama bende durmadan karnımı filan izlerdim. En küçük harekette acaba bebem mi derdim. Ama hareket etmeye başlayınca anlıyorsun onlar bebek hareketi değil:)
tarafından
Evet ya öyleymiş canım sabırsızlandım sanırım :))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 217 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
0 oy
11 cevap 752 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,939 soru

23,599,020 cevap

305,910 kullanıcı