Sen gibi düşünüyorum Kurgucum :/
Canım yansın, ağlayayım ama doğruyu bileyim, kandırılmayayım ***** yerine konmayayım..
O adi evini, çocuğunu, yuvasını düşünmüyor 2 senedir neden erkekmiş peh etiket böyle vurulmuş zamanında işte, kadın neden düşünmek zorunda. Neden kadın bir şey yapmamışken dahi yuvasını, çocuğunu o düşünmek bu vebali o kaldırmak, aldatılmayı sindirmek zorunda bırakılıyor bunuda anlamıyorum. Bilsin ne olursa olsun bilsin. Sindirir oturur, boşanmaz belki o ayrı ama bilmek hakkı. Ha boşanırda belki boşansın gözü dışarda, eli kolu dışarı kadınlarda, rızkı dışarılarda olan adam evde baba olarak kalmış ne fayda. Rabbim sınamasın ama hafsalam almıyor, Rabbim şaşırtmasın büyükte konuşmuyorum ama... Bittiyse sevginiz be şerefsizler açıkça de kadınına bak sevgim bitti boşanalım, çocukların rızkı benden ama sana eş olamam de defol git ne yapıyorsan yap. Ha yeterki boşama evimden çıkmayayım sende ne yaparsan yap diyen kadınlarda var öylesiylede yaşa... Ama baştan deyin be bi, şerefli başlamış o evliliği şerefinle bitirmeyi bilin da .....