Esim Agri'li, annesi babasi ordaydi biz İstanbul'da. Daha sevgililik asamasindaydik benim saclarimin yarisi kazinmis durumdaydi, kasimda piercing, vucudumda da 3 tane dovme var gorunebilecek yerlerde. Esim annem geliyor Agri'dan sizi tanistiricam dedi, e tabi kadinin kafasindaki ideal gelin adayi degilim :) bir de daha oncesinde gecirdigim bir evlilik ve bir de cocugum var. Ama yapacak birsey de yok tamam dedim tanisalim.
Allah rahmet eylesin cok naif cok mukemmel bir kadindi. Geldi, konustuk, kasimdaki piercing e bakti dovmelerime bakti hani direk bakmiyor ama gozu kayiyor hissediyorum :) en son dedi kizim kasina kupe mi taktin :) evet dedim ona benzer birsey. Sonra elimi gosterdi bunlar hic cikmayacak mi peki dedi :) yok dedim cikmayacak :) durdu durdu olsun kizim kasindaki kupe sana cok yakismis herkes kulagina takar sen de kasina takmissin ne var dedi :)
Ben kesin iki kelime der diye dusunurken onlar beni bagirlarina bastilar. Cok zaman geciremedik evlendik oglum 4 aylikken vefat etti annesi, ondan 3 ay sonra da babasi. Ama cok iyi insanlardi. Allah gani gani rahmet eylesin ikisini de.
O gunu asla unutamam
Bu da boyle bir anım :)