Kızlar zorla evlendirdi baban beni tehtit etti 3 kattan atarım dedi yoksa çarem yoktu evt dedim eşim 4 aydır çalışmıyor işi yok burda başka yerede gitmiyor az önce babam aradı dedim zorla beni verdin bende bir insanım benimde ihtiyaçlarım var. Bana diyi gel seni başkasına veriri dalga geçerek asıl mevzu kızlar birtane kız kardeşim var kaçarken evden erkek kardeşim yakalanmış şimdi birtane babam amcasin oğlu var o istiyor bebde dedimki birşey gelirse başına sebep sizsiniz babam diyi sen neden kardeşine demiyirsun akıllı ol iydir neden öğüt vermiyirsun dedim karışmıyorum ben yokkum düğünde gelmicem sizce siz olsanız ne yapardınız dedimki beni yaktın araştırmadan verdin ins o yanmaz sonra şebeke gitti kaç kere. Beni aradı açmak istemedim duşen hep yerde kalır
Şikayet edemiyorum diyorsun ama kardeşine yardım edebilir sin. Baban sizi satılık mal gibi görüyor belli ki ne demek gel başka kocaya vereyim nasıl bir iğrençlik bu yazık gerçekten yazık lütfen kardeşinin başını yakmasına izin verme elinden geleni yap
1,495,677 soru
24,433,809 cevap
352,681 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın