0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Kızlar zorla evlendirdi baban beni tehtit etti 3 kattan atarım dedi yoksa çarem yoktu evt dedim eşim 4 aydır çalışmıyor işi yok burda başka yerede gitmiyor az önce babam aradı dedim zorla beni verdin bende bir insanım benimde ihtiyaçlarım var. Bana diyi gel seni başkasına veriri dalga geçerek  asıl mevzu kızlar birtane kız kardeşim var kaçarken evden erkek kardeşim yakalanmış  şimdi birtane babam amcasin oğlu var o istiyor bebde dedimki birşey gelirse başına sebep sizsiniz babam diyi sen neden kardeşine demiyirsun akıllı ol iydir neden öğüt vermiyirsun dedim karışmıyorum ben yokkum düğünde gelmicem  sizce siz olsanız ne yapardınız dedimki beni yaktın araştırmadan verdin ins o yanmaz  sonra şebeke gitti kaç kere. Beni aradı açmak istemedim  duşen hep yerde kalır :(

7 Cevaplar

+1 oy
(5,413 puan) tarafından
Valla ben kardeşimin kaçmasına yardım ederdim. İstemediği biriyle evlenip mutsuz olacağına en azından kaçsın kendi kararının sonuçlarına katlansın. 
(1,103 puan) tarafından
Abla o diğer oglanda tekil değil yani onun gururuyla oynayıp işini bitirip atacak bendwn kalsa yanıma gelir vermem kimseye
(5,413 puan) tarafından
Kocan izin vericek mi
(1,103 puan) tarafından
Gelsin diyor ne olack istiyorsan  ben yardım ederim diyo getiririm buraya ama ben korkuyorum
(5,413 puan) tarafından
Niye korkuyorsun?
(1,103 puan) tarafından
Kafam çok karışık  ಥ⁠‿⁠ಥ(⁠´⁠;⁠ω⁠;⁠`⁠)
-Reklam-
0 oy
(18,726 puan) tarafından
Polise şikayet etsenn keşke....

Kardeşini de başı yanmasa....
(1,103 puan) tarafından
Korkuyor ondan dolayı isim vermezlee mi  katdesimde evden kaçarken yakalanmış ondan dilim yok malesef
(18,726 puan) tarafından
Korkmasın. CAnimm kızları nikahtan bile aldılar kaç kezz  polisler evlenip mutsuz olması daha beter hayatı biter kizinn sende yasamissin bak yazık günah....
(1,103 puan) tarafından
Zorla evlenmek çok zor acısı hayla geçmiş değil içim yanıyor  sana sarılmak geldi içimden birden ಥ⁠‿⁠ಥಥ⁠‿⁠ಥ
0 oy
(3,305 puan) tarafından
Cok laf varda canim diyemiyorum. Insallah hamile falan degilsindir. Lutfen korun bide cocugun ortada perisan olmasin. 
tarafından
Niye her ay test yapıp hamilymym triplerine giryosn
(1,103 puan) tarafından
Pardon da o ben değilim ne zmn test yaptım
(1,103 puan) tarafından
Hiç test yapmadım bakabilirsin sayfama
tarafından
Kız her ay 2 gün önce ilişki oldu  varmdr kan verimi arasi  yakin mi faln  diyorsn  esinde  istiyormuş zaten  ma.nyak adam hersyi  tam yaptı 2. Çocuk kaldı
(1,103 puan) tarafından
Boş insan mısın  tamam dedim kan testinde çıkar mı ama test yapmadim  her ay değil hasta mısın bir pisiklo gorun sadexe bu ay çok korktuk 2 defa post actim
0 oy
tarafından
Niye arayıp polise jandarma şikayet etmiyosun sizin hayatiniza saniye dusunmeden babanıza kiyamayavak misiniz ? 
(1,103 puan) tarafından
Korkuyorum adımı verirler diye çok çaresizim hem ağladım hem babam sitem ettim öyle dedim zorla veeiyirsun benim hayattimi mahf ederek
tarafından
Kız verse nolucak sanki adam zaten sizi gram onemsememis ki git şikayet et kardeşini kurtar sonrada uzaklaştırma falan alın
(1,103 puan) tarafından
Aynı yerde değiliz abla  abilerim var bir zarar verirler kız kardeşime
tarafından
Polis korumasına giderse veremezler istemediği adamla aynı eve aynı yatağa sokacaklar ne büyük ne zarar verebilirler? Bunun ölmekten ne farkı var
0 oy
(844 puan) tarafından
Babam beni zorla evlendirecek birde üstüne üstlük onunla konuşacağım beni kendi evinde düşünmeyen insan başkasının evinde mi arkamda duracak asla konuşmam silerim 
(1,103 puan) tarafından
4 aydır konuşmuyordum bugün aradı dedi ne diyorsun kız kardeşini vereceğiz dedim onunda hayattini mi mahfedecekson bana diyi gel seni başka kocaya veriruz zalim hayat dedim birşey olursa yanına gelmek merak etme başımın çaresine bakarom
0 oy
tarafından

Şikayet edemiyorum diyorsun ama kardeşine yardım edebilir sin. Baban sizi satılık mal gibi görüyor belli ki ne demek gel başka kocaya vereyim nasıl bir iğrençlik bu :angry: yazık gerçekten yazık lütfen kardeşinin başını yakmasına izin verme elinden geleni yap 

tarafından
Olanı söyle. Beni zorla evlendirdi şimdi de kardeşime yapıyor aynısını de bizi ölümle tehdit ediyo de
tarafından
Kardeşin kaç yasinda
(1,103 puan) tarafından
19 yaşında
tarafından
Resitmis zatn kendi de şikayet eder niye bu kadar korkarsnz ya
tarafından
Aynen bencede

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 684 göst.
0 oy
32 cevap 1,871 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cansutaskin4 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 350 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tubaka (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 509 göst.
13 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyery (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,677 soru

24,433,809 cevap

352,681 kullanıcı

...