0 oy
117 göst.
Aile kategorisinde (4,736 puan) tarafından
Göğsünde fibrokist olan  var mı varsa kaç yıldır  var

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
O nedir öyle 
(4,736 puan) tarafından
Memede iyi huylu kist
tarafından
Anladım cnm geçmiş olsun
(4,736 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Bende de var 1 sene oldu hala kontrole gitmedim 
(4,736 puan) tarafından
Ben 6 ayda bir gidiyorum cnm artik insan korkuyor  gitmeye
(86 puan) tarafından
Ben de bu aralar gitmeyi düşünüyorum oturduğum şehirde genel cerrah olmadığı için daha gitmedim çok şükür şu an herhangi bir ağrı falan yok ben ilk öğrendiğimde Brokoli suyu falan çok iyi geldiğini duymuştum Ben o zamanlar içmiştim bayağı bir ondan sonra daha kontörle gidemedim İnşallah gittiğimde herhangi bir kist falan kalmamıştır
(4,736 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende  brokoli  kiste iyi geldiğini  duydum cnm ama hiç denemedim deneyecem  benimde 1 yıldır  var iki kez kontrole  gittim yine gidecem işte insan korkuyor  brokoli  nasil yaptin ne kadar sürede içtin suyunu ve ara verdin mi cnm senin ki  kaç yıldır var
(86 puan) tarafından
Canım benim de hemen bir yıla yakın oldu ben Hamile kalınca artık gidemedim u anda bebekten fırsat bulup gidemedim brokoli suyunu YouTube'dan İbrahim Saraçoğlu'nun tarifine göre yapabilirsin Çünkü uzun ben ilk öğrendiğim gibi yaptığım için şu an tarifi hatırlayamıyorum ama İbrahim Saraçoğlu'nun tarifine göre yapmıştım
(4,736 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Toplamda 40  gun yaptım cnm  ve 20 gun boyunca  her gün içtin  suyu
(86 puan) tarafından
Evet canım 20 gün uygulayıp 3 gün ara verdim tekrardan 20 gün uygulayıp artık sonlandırdım Tabii bunları yaparken kahve falan içilmemesi de öneriliyor
(4,736 puan) tarafından
Alya bende bugun brokili suyuna  başladım ac karnina kaç bardak içtin sabah akşam ben ac karnina bir  bardak içtim bide  aksamda bir bardak mi
(86 puan) tarafından
Evet canim sabah bir bardak akşam bir bardak şifa olsun
(4,736 puan) tarafından
Amin inşallah cnm ikimize de şifa olsun inşallah bu  brokoli  suyu sayesinde kistler yok olur  sen gittinmi hastaneye
(4,736 puan) tarafından
Alya sen brokolinin  tamamını  mi pisiriyorsun  yoksa  yarısını  mi
(86 puan) tarafından
Yok canim hiç vaktim yok gitmeye ama gidecem canim 200 grmi kaynatiyordum yarisi
(4,736 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok saol cnm herhangi bir zararı oldumu  sana cnm
(86 puan) tarafından
Kürü mu diyorsun canim eyer kuru diyirsan bana zarar degil yarar oldu bu kürü kullandiktan sonra hamile kaldim hamile kalamiyordum sonra araştırdım hamile kalmaya
(4,736 puan) tarafından
Evet cnm bende kist  için  kullanıyorum  vallah senin adına sevindim
(86 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim sanada şifa olsun
(4,736 puan) tarafından
Amin inşallah  cnm
(4,736 puan) tarafından
Alya o brokoli suyu sabah bir bardak aksam bir bardak içiyorum  akşamki suyu buzdolabına  koyuyorum  soğuk oluyor  sen  ısıtıp  mi içiyordun  yoksa sogukmu
(86 puan) tarafından
Tam hatirlamiyorum canim ama galiba biraz ılık yapıyordum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryemcik333 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi344 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
12 Nisan 2023 Aile kategorisinde Umayyyy (4,736 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
18 Mart 2023 Aile kategorisinde Umayyyy (4,736 puan) tarafından soruldu

405,986 soru

12,169,378 cevap

36,634 kullanıcı

...